![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 146147148149150 473> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
la fille
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
..od se po malku.....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЛЕТО
|
|
![]() |
|
blashka ![]() Нов член ![]() романтична Регистриран: 03.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5775 |
Ми фалеше..ми недостигаше...но веќе не....
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Mi fali i mi nedostiga .... znam deka znae iako se pravi na Toso .....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...многумина позитивни форумџии кои некако тивко заминаа
![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Брус Лии
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Mi fali eden iskren prijatel...koga mu trebav bev tuka...sega toj mi treba...
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
marco_antony
Мноооооооооогуууууууууууууууу ми недостасува неговата бранова должина!!! Маркоооооооооооооооо, кај си бреееееееееееееее??????? ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
sto mi fali mi fali more,plaza.sonce vo momentot
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
mrdnat- iot!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
...smizla la fille....
![]() ![]() ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
сонцеее,...пеперуткиии..!
![]() ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 146147148149150 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |