|
Кој е вашиот досегашен најголем успех?! |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOITE DECA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Успеав да извежбам цели дваесет минути.
Тегот ми е во подрум и некако се осеќам ко Бетмен кое иде у тоа пештерата, а Бетмен ми асоцира на плачко со мускули, леле колку ми е тешко, ми ги истепаа мама и тато и ја од тогаш па навака изигравам љиљак како компензација за промашено детство во кое нема на кого да му се беси - Тато купи ми ова, мамо дај ми она, ако не ке плачам ! Па јеби га пола град го сруши за го среди лошиот, па остај го боље, сеи си дома. Исто ко ја стално шо ќе испокршам по нешто оти обавезно нешто ќе бутнам, па кој вика дека тегла од зимница мора да се отвара од кај капакот, го бутнеш, падне и ете ти отворена тегла, а не ќе се мачам, па пушти воздух со ножот, па ми се искривил ножот, па неќе, па ќе бутнам штрафцигер и пак теглата веке не е за употреба откако ќе се потроши содржината. Башка обавезно ми зазвонува телефонот и дрн, дрн, дрн, ко да ме пази од негде да не станам многу јак. И послем ќе се зазјапам у некое заборавено голо списание и охо ! хихихи ! ооо ! па, па, па...то секо...то ! Па ќе најдам некое аутце и како никој не ме гледа си праам - Брм, брм, брррм, ииик ! Баааам ! Крв, крв, аааа ! И башка сум ја спасил таа женската и она во знак на благодарност...хм...Па ќе најдам заборавен перика од маскембал, ќе застанам пред едно валкано огледало и праам фаци. И така најчесто си заминувам откако ќе ми здосади и ќе си речам по скали - Абе море, требаше да вежбаш бе ! - Абе ај шо го ебам, сеа ќе се враќам, ај утре ... Ама денес не беше таков ден, беше сабота и бев заборавен од пошироката јавност и за око ми западна ваљакот, четката и кеса со глет маса...ма дај да вежбам, затоа сум дојден... |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеуште се стремам кон него....... А најголемиот успех за мене е да го осознаам тоа кон кое се насочувам, кое сега ме преокупира, кон кое итам..... |
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova sto sum sega,ne sakam poveke ne mi treba prestizi
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa sto mu imam pomognato na eden edinstven covek
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот најголем успех е мојот најголем пад!
Бев доволно храбар (или луд?) на газдите да им речам дека фирмата пропаѓа поради нив. |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Firmite propagaat za da uspeat alcni poedinci
Mojot najgolem uspeh e koga na eden takov mu rekov deka mu pozeluvam doma vo kebab da go poznaat Изменето од zbunet - 11.Февруари.2009 во 12:09 |
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj postignat uspeh ostanva vo minato, pa barame i trcame kon nov
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moite princezicki
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa sto sum bila i sto sum sega,
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се пронаjдов
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле кој дојдеееееее
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
успеав во тоа што го вежбам 2 години,..и им докажав н асите дека можам да бидам непредвидлива
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |