|
ЕВРОСОНГ 2009 |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 30> |
Автор | |
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од сдигурни информации еве одкога се дозна победникот што се случило позади сцена.
ДА,точно е дека само Белов дошол одма да им честита и тоа со зборови-многу ми е мило,,браво само напред ете им професионалец поголем од сите други останати вечерта,срамота а Калиопи и Наумче уште коа им ги дале бодовите од телевоутингот си отишле ко попарени битно кажа македонската публика не 12, со чест на исклучоци, исфрустрирани фаци,непрофесионалци корумпирани.... |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој губи има право да се лути
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sakah da odat 4te gitaristi so Vlatko
ne deka pesnata im bila naj naj naj no mi bea simpaticni |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама ги пратија оние двајца чешел што немаат видено у живот
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne im se kosite takvi nema da bidat toa sto se veruvaj..vaka se pointeresni i po prepoznatlivi..bolje vaka odkolku zalizan friz kremski so patec na sredina.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
makedonija75
Нов член Регистриран: 09.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само Лепа Брена за на Евровизија....
|
|
makedonija75
Нов член Регистриран: 09.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овие децава се локални типчиња кои ќе завршат на дното уште во полуфиналето
Јован Јован и неговиот Миле Јанакиески, министер за транспорт, нека ги носат на душа |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,..остај,..да си го напрат кефот,..деца се, се радуваат!
Изменето од Командантица - 23.Февруари.2009 во 00:14 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле кој ќе оди,катастрофа
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одвај чекам да видам кај шо нема да ги примат во финале,..леле плачки ..дечињата разгалени дома на тато ќе му плачат
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми се верва,нека се откажат бе еднаш од та педофиловизија ку** голем,евровизија,Господ за мадиња ќе го фатат ако учествуват и така се резилат секоја година,еднаш му нема памет дојдено да напрат песна како шо треба.Се некој зелени песни пуштат,од тие циркузантите поголеми циркузанти сме а со стапојте в рака сме секоја годинина.И Тоше го пуштија за да се избламира само.
Еден од Холандија ме прашва еднаш,од кај си дечко?Му велам од Македонија а тој ме прашва,оти бе секоја година ви се катастрофа песните на евровизија?Јас си мислам,кажи ми да ти кажам. Еден апел до организаторите. Море волој!Или напрајте песна ко шо треба или сместа откажетесе,или ако до толку веќе за к** не ве бива,платете некој композитор барем еднаш да речите дека не сте се вратиле од евровизија со посрани гаќи. Преку к*** ми сте дојдени веќе и на цела Македонија. Изменето од anastea - 23.Февруари.2009 во 02:26 |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море ич,кафез со мајмуни од триста сорти,арно не гледав како шо не ми беше арно уште да земев да повраќав,ај мрш у к.... сите,кловној едни заебани,ко мајтап да си играт секоја години,племето нивно,дупачлоци прат со нас.
Изменето од anastea - 23.Февруари.2009 во 00:49 |
|
|
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,..смири страсти
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |