IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Филозофирај
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Филозофирај

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 82>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2008 во 00:38

Тој ја сакаше, таа него не, тој ја сонуваше, таа него не,

тој ја бакнуваше, таа него не, тој ја молеше, таа него не,

тој ја заборави ... таа него... НЕ.............

Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 11:01

Секој ден ни носи нешто ново..... Секој ден е лекција за иднината....
Треба да го сватиме тоа и да го искористиме она што ни го нуди денот....

Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 14:29
Кон врв
monitor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Декември.2008
Поени: 97
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај monitor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 15:44
Не право го она што не сакаш тебе да ти го прват.
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2009 во 09:38
Па јас сум си филозовче нема потреба многу да се дискутира за тоа прочитајте во патувања мојата тема и се ќе ви биде јасно. Мислам јас неможам без филозофирање морам да признаам и кога треба и кога не треба. Епа ајде малку да филозофираме. Првиот што ќе ми напише коментар автоматски има право да бира тема. Напомена! Нека не се брукаат тие што не се филозофи.
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2009 во 09:51
stavi link, me mrzi da baram
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2009 во 09:58
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

stavi link, me mrzi da baram

http://www.forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=17474
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2009 во 12:17
Glas od naseto SRCE

Smosti gledav edna emisija.... ne sum sigurna dali e stvarno MUDROST ili e trik, no znam deka me zamisli среќа

na kratko ke raskazam sto se sluci vo emisijata: edna osoba nosi slika so sebe, ne ja pokazuva i ja krie vo publikata.... "mudriot" ne znae kade e skriena.... zenata se vraka kaj nego i misli na slikata i go dopira so levata raka na srceto.... potoa i veli da gi zatvori oicite, da gi stavi dvete race na srceto i da pomisli silno na taa slika.... toj veli, gledam dve zeni na slikata, gedam lance i gledam zab, no poslednite dve stvari ne gi gledam na slikata.... taa go "pusta" stceto da "letnet" kaj slikata.... je naoga toj slikata... no na slikata nema ni lance ni zab... toj i veli lanceto i zabot ve povrzuvaat silno edna so druga, ja otvora slikata i ja gleda neja so edna drugarka... potoa taa raskazuva, preku ebay si kupila lance so privezok kako zab, i preku toa lance tie dve osobi se zapoznale....

Srceto cesto ni zboruva bez nie toa da go "posakame" toa sekogas ja kazuvat vistinata i ako razumot nekogas go stopirat da se iskaze.... no dali e mozno druga osoba, koja ne te poznava, kako svoj covek da go procitat tvoeto srce bez da se iskazat zborovi??? MUDROST ili trik??? среќа

Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 14:59
Му велам на докторот дека сум преморен оптоварен со грижи хронично активен,постојано депримиран и со периодични напади на параноја и на крај излезе дека сум нормален тоа денес било нормално да си таков
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 22:55
Podobro e vrabec vo race otkolku gulab vo gazot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 23:22
Gazot e kako srce. Ne gleda, a cuvstvuva.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 00:44
...zivotot e kako klackalka....gore ,dole....gore,dole.....
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2009 во 16:46
Iskustvoto e odlicna rabota. Vi dopusta da ja prepoznaete greskata otako ke ja povtorite
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2009 во 15:10
Koga filozof ke vi odgovori na postaveno prasanje ( posebno ova go imam zabelezano kaj lekari ) , veka i samiot ne razbiras sto si go prasal
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2009 во 15:17
Ne se zbunuvaj ako ne go znaes odgovorot,zbuni gi tie sto prasale.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 82>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.