IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОСОНГ 2009
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОСОНГ 2009

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 30>
Автор
Порака
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 16:14
Originally posted by Командантица Командантица напиша:

како беше оној со кусите панталони,ќелавиот,..?
,..ја сакав он да иде
ding dong???газење%20од%20смеење
ke nemavme problem so teksot!! i na angliski i na makedonski ista glupostсмеење
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 16:19
Jas mislam deka falese orkestar
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 16:20
абе имајте респект кон рок агресори! едни од првите македонски панк бендови се, и треба таква песна да пратиме, не знам зошто толкава озбилност, со глупост или скандал сигурно земаме едно од првите пет места голема%20насмевка
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 16:24
Само што ја ислушав победничката и морам да кажам дека децата толку ми се допаднаа, толку се свежи, едноставни, прекрасно песниче за Евровизија може досега и нај тип-топ погодено за Евровизиски потреби. И сама по себе мелодијата, текстот, изведбата во живо и децана баш изгледаат светски онака урбано.
Може да е обично рокче но е доста динамична, песна што лесно влага во уво и верувам дека ќе остави силен впечаток меѓу Европјаните а за гласањето помалку или повеќе знаеме сите како ќе се одвива.
Драго ми е што конечно една ваква фина неутрална песна ќе не претставува на Евровизија и посебно ова бушавиве дечиња кои се исклучително симпатични.
Верувам дека добро ќе котираат и дека ќе обезбедат пласман за идната година.
А од Калиопи и Наум се престрашив да бидам искрена и веќе редно е таквите песни од тој калибар да бидат оставени за некои Етно фестивали, Џез и слично.
Македонскиот мелос е прекрасен но се во свое време и на свое место.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 16:27
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

абе имајте респект кон рок агресори! едни од првите македонски панк бендови се, и треба таква песна да пратиме, не знам зошто толкава озбилност, со глупост или скандал сигурно земаме едно од првите пет места голема%20насмевка

Ха, ха, ха Агресори бе! немој ко Ирцине прошла година со тоа костимите што се резилеа....овие па нашиве доволна е појавата нивна
хмм во ред добри се Агресори само поарно дома да си седат
а песничето не е лошо за по кафичите, многу потсеќа на една слична песничка од Toy Dolls, со тропање и викање на врата Florence!!!

Изменето од GlenKlouz - 22.Февруари.2009 во 16:55
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 16:28
sakav da pobedi Vlatko Lozanoski...najmnogu me bendisa negovata pesna...a koga prv pat ja slusnav rum dum dum samiot pocetok na pesnata kako da vetuvase dobra pesna...ama koga prodolzi ponatamu me razocara...loso mnogu loso...a za moralnosta ...sekumu neka sluzi na cest...Next time mnogu sreka deckiголемо%20гушкање
najslatkiot jazik ima najostri zabi
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 17:00
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

пак ќе се сториме резил пред Европагазење%20од%20смеење

nema среќа  deckite od Next time  se tolku  prirodni na scena  среќа

Кон врв
E... Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај E... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 17:17
Катастрофа...
Се виде што сака публиката а тоа не е ни Калиопи ни Некст Тајм, туку Сленг и Генгста орооооо.

Циркус се бара на евровизија а не жири составено од старци од балет или опера...

Битно го имаме хитот за 2009 - Генгста орооооо.

Изменето од E... - 22.Февруари.2009 во 17:27
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 17:17
Sto ne ne biva ne ne biva za na evrovizija,rezil neviden sme
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 17:54
Originally posted by Wonderful_Life Wonderful_Life напиша:

Sto ne ne biva ne ne biva za na evrovizija,rezil neviden sme
се резилиме? пред кого? пред типците што праќаа педери, трансвестити и некој си таму што личат како од карневал од василица да дошле?
да не мислиш дека ќе ценат ако им пратиме нешто квалитетно?

Изменето од zabegan - 22.Февруари.2009 во 17:55
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Highlander969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2009
Локација: Scotland
Поени: 114
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Highlander969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 18:33
da, koga pred nekoja godina pobedija onie strasilata od Finska......kriteriumite se veke 100% iskriveni, kolku pootkaceni i poneprirodni, tolku podobar plasman!
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 20:29
Што е најбитно Калиопи веќе нема да ја гледаме на Евровизија....шмрц...... :(
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 21:28
Originally posted by E... E... напиша:

Катастрофа...
Се виде што сака публиката а тоа не е ни Калиопи ни Некст Тајм, туку Сленг и Генгста орооооо.

Циркус се бара на евровизија а не жири составено од старци од балет или опера...

Битно го имаме хитот за 2009 - Генгста орооооо.

Ne bese bas celata publika,tuku dojdeni avtobusi 200 od Ohrid,koi skandiraa za Sleng..drug ja ne primetiv da pleska iskreno..bev tamu taka da nema veza..i iskreno taa nivna pesna bolje da si ja prijavele na Nota fest..moe viduvanje e ova..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 21:29
Originally posted by GlenKlouz GlenKlouz напиша:

Само што ја ислушав победничката и морам да кажам дека децата толку ми се допаднаа, толку се свежи, едноставни, прекрасно песниче за Евровизија може досега и нај тип-топ погодено за Евровизиски потреби. И сама по себе мелодијата, текстот, изведбата во живо и децана баш изгледаат светски онака урбано.
Може да е обично рокче но е доста динамична, песна што лесно влага во уво и верувам дека ќе остави силен впечаток меѓу Европјаните а за гласањето помалку или повеќе знаеме сите како ќе се одвива.
Драго ми е што конечно една ваква фина неутрална песна ќе не претставува на Евровизија и посебно ова бушавиве дечиња кои се исклучително симпатични.
Верувам дека добро ќе котираат и дека ќе обезбедат пласман за идната година.
А од Калиопи и Наум се престрашив да бидам искрена и веќе редно е таквите песни од тој калибар да бидат оставени за некои Етно фестивали, Џез и слично.
Македонскиот мелос е прекрасен но се во свое време и на свое место.

Kolku dobro kazano..ko ja da sum go napisala
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.