|
ЕВРОСОНГ 2009 |
Внеси реплика | страница <1 910111213 30> |
Автор | |
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ding dong???
ke nemavme problem so teksot!! i na angliski i na makedonski ista glupost
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka falese orkestar
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе имајте респект кон рок агресори! едни од првите македонски панк бендови се, и треба таква песна да пратиме, не знам зошто толкава озбилност, со глупост или скандал сигурно земаме едно од првите пет места
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само што ја ислушав победничката и морам да кажам дека децата толку ми се допаднаа, толку се свежи, едноставни, прекрасно песниче за Евровизија може досега и нај тип-топ погодено за Евровизиски потреби. И сама по себе мелодијата, текстот, изведбата во живо и децана баш изгледаат светски онака урбано.
Може да е обично рокче но е доста динамична, песна што лесно влага во уво и верувам дека ќе остави силен впечаток меѓу Европјаните а за гласањето помалку или повеќе знаеме сите како ќе се одвива. Драго ми е што конечно една ваква фина неутрална песна ќе не претставува на Евровизија и посебно ова бушавиве дечиња кои се исклучително симпатични. Верувам дека добро ќе котираат и дека ќе обезбедат пласман за идната година. А од Калиопи и Наум се престрашив да бидам искрена и веќе редно е таквите песни од тој калибар да бидат оставени за некои Етно фестивали, Џез и слично. Македонскиот мелос е прекрасен но се во свое време и на свое место. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ха, ха, ха Агресори бе! немој ко Ирцине прошла година со тоа костимите што се резилеа....овие па нашиве доволна е појавата нивна хмм во ред добри се Агресори само поарно дома да си седат а песничето не е лошо за по кафичите, многу потсеќа на една слична песничка од Toy Dolls, со тропање и викање на врата Florence!!! Изменето од GlenKlouz - 22.Февруари.2009 во 16:55 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakav da pobedi Vlatko Lozanoski...najmnogu me bendisa negovata pesna...a koga prv pat ja slusnav rum dum dum samiot pocetok na pesnata kako da vetuvase dobra pesna...ama koga prodolzi ponatamu me razocara...loso mnogu loso...a za moralnosta ...sekumu neka sluzi na cest...Next time mnogu sreka decki
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema deckite od Next time se tolku prirodni na scena |
|
|
|
E...
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Катастрофа...
Се виде што сака публиката а тоа не е ни Калиопи ни Некст Тајм, туку Сленг и Генгста орооооо. Циркус се бара на евровизија а не жири составено од старци од балет или опера... Битно го имаме хитот за 2009 - Генгста орооооо. Изменето од E... - 22.Февруари.2009 во 17:27 |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto ne ne biva ne ne biva za na evrovizija,rezil neviden sme
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не мислиш дека ќе ценат ако им пратиме нешто квалитетно? Изменето од zabegan - 22.Февруари.2009 во 17:55 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, koga pred nekoja godina pobedija onie strasilata od Finska......kriteriumite se veke 100% iskriveni, kolku pootkaceni i poneprirodni, tolku podobar plasman!
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е најбитно Калиопи веќе нема да ја гледаме на Евровизија....шмрц...... :(
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bese bas celata publika,tuku dojdeni avtobusi 200 od Ohrid,koi skandiraa za Sleng..drug ja ne primetiv da pleska iskreno..bev tamu taka da nema veza..i iskreno taa nivna pesna bolje da si ja prijavele na Nota fest..moe viduvanje e ova.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku dobro kazano..ko ja da sum go napisala |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |