![]() |
|
Се сеќаваш добро на...? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Автор | |
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 22.Февруари.2009 во 15:32 |
ТОА ШТО НАЈМНОГУ МЕ ТЕ ЗАБОЛЕЛО
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ima mnogu raboti koja prva da ja kazam
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
se sekavam...i te kakos e sekavam...za nekoi takvi pred malku zborev,..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:59 |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Се сеќавам многу добро на еден упатен грд збор кон мене...
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
се сеќавам добро кога се огледав во стаклото од регалот, а на главата имав газа,... оти паднав... а имав само 3 год
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
se sekavam mnogu dobro na toa koga mi gi ukradoa patikite na lizgaliste pred 10 god.pa morav so kesi na nozete da si odam doma..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
e bas sum luta sega i nema da kazam zasto toj sto me iznervira neka si procita
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
se sekavam koga moite me fatija so cigara vo usta
cccccccccc......koga bese toa ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
se sekavam i ke se sekavam na ona sto me zabolelo najpoveketo
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
НЕ Е ЗА ПРЕД ПУБЛИКА...
![]() ЗОШТО ВАКВИ ПРАШАЊА, ДА СЕ СЕЌАВАМЕ НА БОЛНОТО ![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Се сеќавам...беше многу болно,секогаш ме боли срцето и солзи ми доаѓаат на очите кога ќе се сетам на тој ден.....кога паднав газ преку гла од еден орев
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Се сеќавам многу добро на еден дечко
![]() Изменето од Lithium - 11.Октомври.2009 во 22:03 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Se sekavam i toa kako..
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |