IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОСОНГ 2009
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОСОНГ 2009

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 30>
Автор
Порака
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 11:05
Vo sekoj slucaj od 32 losi pesni,
pobedi najdobrata megu najlosite pesni,

a voglavno sto i da pratime isto ni se faka,
Nie ne sme vo evroviziskite planovi na EU
odnosno vo komsiskoto delenje na glasovi ,
taka ne vredi da se zamarame
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 13:13
Првото полуфинале од македонскиот избор за песна за Евровизија го засени трагичната смрт на 24-годишната Ивана М.

Иако натпреварувачите кои се пласираа во финалето се среќни и возбудени, сепак првата полуфинална вечер ке остане обележана по ненадејната смрт на една девојка од публиката.

Некаде околу 21.30 веднаш по почетокот на шоуто 24-годишната Ивана Митровска се онесвестила и била изнесена надвор од страна на нејзините пријатели. Луѓето зачудено набљудувале што се случува со девојката.

Била повикана брза помош, која кога пристигнала не им преостанувало ништо друго освен да констатираат смрт, по што била повикана полиција која го расчистила делот во публиката каде што претходно била девојката.

На местото е направен увид, а истражниот судија наредил обдукција на телото за да се утврдат причините за смртта.

Од неофицијални извори дознаваме дека девојката имала срцеви заболувања за што и соодветно се лечела.

тагатагатагатагатага
Кон врв
ZOTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 627
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 13:40
Инаку сега прочитав коментар на МММ дека Некст Тајм кога ги прашале кој им ја честитал победата, овие рекле само Александар Белов.

И што беше најглупо вообразената Калиопи и преглупиот Наум не излегоа кога беа повикани на сцената убаво од нив.
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 13:50
Koj sto saka neka kaze,ama Next Time bea megju najdobrite na izborov ako ne i najdobri..fenomenalen vokal,energican nastap..sekoja cest..bar nema da se izbrukame u Moskva..znaeme kako ide se na Evrovizija,taka da edinstvenata pridobivka nasa od siot toj cirkus e da se pretstavime vo najdobro svetlo a so deckite toa e zagarantirano!!Mi se dopadna i Daniel Stojmanovski so Sila na ljubovta od Masevski,a i Vlatko Ilievski ne bese los..bev vo zivo da go sledam nastanot,i moram da kazam deka u zivo pesnite zvucat totalno podobro i poenergicno odkolku na tv..nekoi pesni koi na tv mi zvucea loso tamu mi bea odlicni..Next Time..samo napred..letame za Moskva vo maj
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 13:57
Со тоа може да се види која човечност ја имаа Калиопи и Наум,место да им честитаат на децана се прајле енглези.

За Калиопи претпоставував кое и е вистинското лице и дека само глуми,ама Наум ме изненади.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Highlander969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2009
Локација: Scotland
Поени: 114
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Highlander969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 14:17
aj dogodina ke ja vidime Kaliopi vo duet so goce arnaudov
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 14:18
Ништо не сум гледала од пецниве....
кој победија,кои деца фикс
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 14:33
тие од Некст Тајм мисла дека така се викаат,двајцата што личат на Бон Џови,близнаци се најверојатно
Рокерчиња

Изменето од fiks - 22.Февруари.2009 во 14:33
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 14:51
еве во меѓувреме прочитав........
ништо посебно
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 14:54
Победничката песна не е лоша според она што беше понудено, но не ми е ништо посебно за на Евросонг. Млакаво рокче, помалку монотоно, ништо посебно, барем за мој вкус.не%20знам
За на Евросонг ни треба нешто бомбастично, експлозивно добро и уникатно, доколку во сета таа гужва и парада таму сакаме да оставиме некаков впечаток. Со вакви песни можеме да поминеме сосема незабележано, како по обичај.
Инаку срамота за Калиопи и за сета нејзина реакција околу Евросонг!
Да не покаже доблест да им честита на победниците, покажува само колку е каприциозна и самобендисана.губитник
Од песната Рум дум дум можело (според рефренот) да се направи многу добро нешто, со некој друг вокал наместо Наум, со поинаков аранжман и уште неколку измени. Вака како што е направена, песната не ми беше убава.
Кон врв
Highlander969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2009
Локација: Scotland
Поени: 114
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Highlander969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 15:19
eh, ama taa ne mislela taka stom tokmu taka ja napravila!
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 15:42
како беше оној со кусите панталони,ќелавиот,..?
,..ја сакав он да иде
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 15:51
Najlosa organizacija dosega za izbor za Evrovizija. Pesnite - katasrofa, polosi nemam slusnato.

Next Time - so sreka!!!
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 16:11
акам да кажам дека за мене недостасуваше жив оркестар за да ги придружува пејачите.Порано подобро бхеше гласањето.Ќе гласа публика и ќе се каже кој е прво второ и трето место,а сега е катастрофа.Инаку недостасваше оркестар.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,105 секунди.