|
ЕВРОСОНГ 2009 |
Внеси реплика | страница <1 89101112 30> |
Автор | |
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo sekoj slucaj od 32 losi pesni,
pobedi najdobrata megu najlosite pesni, a voglavno sto i da pratime isto ni se faka, Nie ne sme vo evroviziskite planovi na EU odnosno vo komsiskoto delenje na glasovi , taka ne vredi da se zamarame |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првото полуфинале од македонскиот избор за песна за Евровизија го засени трагичната смрт на 24-годишната Ивана М.
Иако натпреварувачите кои се пласираа во финалето се среќни и возбудени, сепак првата полуфинална вечер ке остане обележана по ненадејната смрт на една девојка од публиката. Некаде околу 21.30 веднаш по почетокот на шоуто 24-годишната Ивана Митровска се онесвестила и била изнесена надвор од страна на нејзините пријатели. Луѓето зачудено набљудувале што се случува со девојката. Била повикана брза помош, која кога пристигнала не им преостанувало ништо друго освен да констатираат смрт, по што била повикана полиција која го расчистила делот во публиката каде што претходно била девојката. На местото е направен увид, а истражниот судија наредил обдукција на телото за да се утврдат причините за смртта. Од неофицијални извори дознаваме дека девојката имала срцеви заболувања за што и соодветно се лечела. |
|
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инаку сега прочитав коментар на МММ дека Некст Тајм кога ги прашале кој им ја честитал победата, овие рекле само Александар Белов.
И што беше најглупо вообразената Калиопи и преглупиот Наум не излегоа кога беа повикани на сцената убаво од нив. |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj sto saka neka kaze,ama Next Time bea megju najdobrite na izborov ako ne i najdobri..fenomenalen vokal,energican nastap..sekoja cest..bar nema da se izbrukame u Moskva..znaeme kako ide se na Evrovizija,taka da edinstvenata pridobivka nasa od siot toj cirkus e da se pretstavime vo najdobro svetlo a so deckite toa e zagarantirano!!Mi se dopadna i Daniel Stojmanovski so Sila na ljubovta od Masevski,a i Vlatko Ilievski ne bese los..bev vo zivo da go sledam nastanot,i moram da kazam deka u zivo pesnite zvucat totalno podobro i poenergicno odkolku na tv..nekoi pesni koi na tv mi zvucea loso tamu mi bea odlicni..Next Time..samo napred..letame za Moskva vo maj
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со тоа може да се види која човечност ја имаа Калиопи и Наум,место да им честитаат на децана се прајле енглези.
За Калиопи претпоставував кое и е вистинското лице и дека само глуми,ама Наум ме изненади. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj dogodina ke ja vidime Kaliopi vo duet so goce arnaudov
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо не сум гледала од пецниве....
кој победија,кои деца фикс |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тие од Некст Тајм мисла дека така се викаат,двајцата што личат на Бон Џови,близнаци се најверојатно
Рокерчиња Изменето од fiks - 22.Февруари.2009 во 14:33 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве во меѓувреме прочитав........
ништо посебно |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Победничката песна не е лоша според она што беше понудено, но не ми е ништо посебно за на Евросонг. Млакаво рокче, помалку монотоно, ништо посебно, барем за мој вкус.
За на Евросонг ни треба нешто бомбастично, експлозивно добро и уникатно, доколку во сета таа гужва и парада таму сакаме да оставиме некаков впечаток. Со вакви песни можеме да поминеме сосема незабележано, како по обичај. Инаку срамота за Калиопи и за сета нејзина реакција околу Евросонг! Да не покаже доблест да им честита на победниците, покажува само колку е каприциозна и самобендисана. Од песната Рум дум дум можело (според рефренот) да се направи многу добро нешто, со некој друг вокал наместо Наум, со поинаков аранжман и уште неколку измени. Вака како што е направена, песната не ми беше убава. |
|
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh, ama taa ne mislela taka stom tokmu taka ja napravila!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како беше оној со кусите панталони,ќелавиот,..?
,..ја сакав он да иде |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najlosa organizacija dosega za izbor za Evrovizija. Pesnite - katasrofa, polosi nemam slusnato.
Next Time - so sreka!!! |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
акам да кажам дека за мене недостасуваше жив оркестар за да ги придружува пејачите.Порано подобро бхеше гласањето.Ќе гласа публика и ќе се каже кој е прво второ и трето место,а сега е катастрофа.Инаку недостасваше оркестар.
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |