![]() |
|
Што ве исполнува? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 10> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
навидум обични работи,... за кого како
ме исполнува да прескокнам некое испаѓање и да иседам дома да изгледам некое добро филмче... ама исто и кога ќе испаднам со добри другарки, и кога ќе се пукнеме од смеа ![]() се чувствувам исполнето секогаш кога ми е убаво ![]() |
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Ме исполнуваат едноставните работи кој животот го прават среќен скромноста нека ви биди ѕвезда водилка во овј свет на лакомост исполни љубов,исполни срце,исполни све за што живееш исполни се
![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
малите работи ме исполнуваат,..доволно е денот да биде сончев и да леткаат пеперутки
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Isto..malite nesta znaat da me ispolnat..druzenjeto so semejstvoto,sobirankite so prijatelite,slusanjeto na omilenata muzika,svirenjeto gitara,gledanjeto ubav film..i use mnogu sitni nesta moze da mi go razubavat denot
![]() Изменето од Eli - 20.Февруари.2009 во 15:17 |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
кога би можела да идам да играм една партија со другарките,...би била многу посреќна
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Убава театарска претстава,со задоволство ги гледам сите,мирисот на театарот ме обзема до максимум.Не можам да ви опишам која среќа ја чувствувам тогаш...
Пишувањето раскази откинати од срце што би рекле софорумџииве ![]() Пријатно друштво,со убав муабет зачинет со кафе и искрени прегратки од најблиските луѓе... Верувале или не,деј дриминг едно од работите кои ме исполнуваат и ми даваат мотив и ми се сила која ме движи кон целта... Ова не би било се,но толку ми текнува во моментов... |
|
![]() |
|
да,да..навистина,...сонувањето дава мотив и инпирација за стигнување до целта,..се разбира и не поттикнува да се стремеме кон тоа и нормално дека ќе бидемес среќни и исполнети..!
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
pmmladen ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Тоа што ме исполнува во текот на денот е постигнување на посакуваното и планираното за тој ден |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
чувството за полезност, користност, вредност.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
kreativnosta
|
|
![]() |
|
остварувањето на некои цели,..кои сум сакала да ги остварам,..во текот на денот!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sekoj ubav zbor i moite deca
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
МНогу ме исполнува кога ќе си ги завршам сите обврски без тешкотија, кога си креирам приказни и слики во мојата глава, кога се чувствувам лесно, кога сум продуктивно креативна, кога луѓето со кои работам си одат среќни дома, кога мојот сакан е задоволен и среќен и да не ги заборавам моите животинчиња две мали меки топчиња со нивните муциња и бркчиња што се толку слатки и бескорисни а сепак ја исполнуваат мојата душа
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nekolku raboti..sitnici
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |