IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што ве исполнува?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ве исполнува?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 10>
Автор
Порака
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 22:37
навидум обични работи,... за кого како

ме исполнува да прескокнам некое испаѓање и да иседам дома да изгледам некое добро филмче... ама исто и кога ќе испаднам со добри другарки, и кога ќе се пукнеме од смеа или еден обичен разговор, било со мама или сестра ми... кога се чувствувам дел од некоја целина, дека некаде припаѓам...

се чувствувам исполнето секогаш кога ми е убаво
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 14:33
Ме исполнуваат едноставните работи кој животот го прават среќен скромноста нека ви биди ѕвезда водилка во овј свет на лакомост исполни љубов,исполни срце,исполни све за што живееш исполни се
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 20:12
малите работи ме исполнуваат,..доволно е денот да биде сончев и да леткаат пеперутки   
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 15:16
Isto..malite nesta znaat da me ispolnat..druzenjeto so semejstvoto,sobirankite so prijatelite,slusanjeto na omilenata muzika,svirenjeto gitara,gledanjeto ubav film..i use mnogu sitni nesta moze da mi go razubavat denot

Изменето од Eli - 20.Февруари.2009 во 15:17
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 22:32
кога би можела да идам да играм една партија со другарките,...би била многу посреќна
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
sunshine_baby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 20.Јануари.2009
Поени: 256
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sunshine_baby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 22:44
Убава театарска претстава,со задоволство ги гледам сите,мирисот на театарот ме обзема до максимум.Не можам да ви опишам која среќа ја чувствувам тогаш...
Пишувањето раскази откинати од срце што би рекле софорумџииве ...
Пријатно друштво,со убав муабет зачинет со кафе и искрени прегратки од најблиските луѓе...
Верувале или не,деј дриминг едно од работите кои ме исполнуваат и ми даваат мотив и ми се сила која ме движи кон целта...

Ова не би било се,но толку ми текнува во моментов...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 23:21
да,да..навистина,...сонувањето дава мотив и инпирација за стигнување до целта,..се разбира и не поттикнува да се стремеме кон тоа и нормално дека ќе бидемес среќни и исполнети..!
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
pmmladen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pmmladen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 23:24
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Sto e toa sto ve ispolnuva vo tekot na denot ?
Dali se toa nekoi situacii,,,slucki ili nekoi dragi licnosti ? [IMG]

Тоа што ме исполнува во текот на денот е постигнување на посакуваното и планираното за тој ден
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 16:59
чувството за полезност, користност, вредност.
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 21:31
kreativnosta
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 21:40
остварувањето на некои цели,..кои сум сакала да ги остварам,..во текот на денот!
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 01:17
sekoj ubav zbor i moite deca
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 15:19
МНогу ме исполнува кога ќе си ги завршам сите обврски без тешкотија, кога си креирам приказни и слики во мојата глава, кога се чувствувам лесно, кога сум продуктивно креативна, кога луѓето со кои работам си одат среќни дома, кога мојот сакан е задоволен и среќен и да не ги заборавам моите животинчиња две мали меки топчиња со нивните муциња и бркчиња што се толку слатки и бескорисни а сепак ја исполнуваат мојата душа
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 21:01
nekolku raboti..sitnici
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.