![]() |
|
Што би правеле без медиум? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tv gledam samo koga go davaat kvizot "Milioner" ili "Moment na vistinata "
inaku voopsto ne gledam tv .....Sekoja informacija na internet ja citam , a dobro filmce samo na DVD gledam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
pa ne bi izdrzala bez medium
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
neznam sto bi pravela
sigurno bi se naviknala ![]() |
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Сигурно би бил поспокоен овие уште што не даваат на медиумите би ме поштедиле од стрес и висок крвен притисок во секој случај
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
bi uzival vo vistinskiot zivot bez lagi i zabludi zaveri trac muabeti dezinformaci zakani
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Bi se ukinal fakultetot za novinarstvo i ke se namali brojot na rabotni mesta.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ke si zavrshev dosta obvrski na vreme!
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
што знам,..све едно ми е
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da se gresi e covecki, no da napravis golema glupost potreben ti e medim
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
без информациjа човекот срекен.= глупоста/ незнането е срекjа.
Изменето од pagane - 26.Февруари.2009 во 20:00 |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
zavisi koj medium, ima i takov sto doagja od gore
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
KE MI BIDE DOSADNO
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |