|
Предлози за типување |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 89> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами ти што велиш колку су му акнал на тикетот?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо ќе жалиш ете и за задна....па начар нешто
па вака да пресметам прека кај мене коеф. на цело еден ??? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
рамно банка ставив Црни,на друго ме зезна Арсенал за исто толку
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ауууу....чути се фанало нешо...а искрено во тој Арсенал бев пресигурен денес ама ете ти....
а иначе се знае как се игра а? ајде утре појче срејча |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј еве ти предлог за Аргентинцине ноќеска
Годој Круз-Арсенал Саранди x-x Тигре-Вележ Сарсвилд x-x се думам само кои два кеца да ги ставам сакам Милан и Ливерпул да ги допиша и Јувентус води да знаеш |
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еее знам дек водит шо мислиш џабе е постот на таа тема кај него.....
еее аргентински шо не следам не следам....некни сан лоренцо ја гледав значи поглуп фудбал никогаш од тоа.....Милан можеш секако да го пишиш а за Ливерпул не знам,каква тактика ќе праат пошо 2 тешки натревари во 4 дена...хммм.... а ја па се мислам Севиља за 4ка сеа ??? |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ќе го победи Ливерпул Ман.Сити,каша се тие
Аргенинските ти се створени за 0-2 и нула во нула,да ги играш и да ги пратиш. За Севиља и Атлетико не знам,ама може да има голови Колку е квота за 4+? вамо 2.70 е. |
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pojma neam ama otprilika tolku e....
a so velis za ruzden denes....insider 2???? 0:9 |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле неверојатно еј,добро бе како е сетија некои и кој им ја кажа?
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па не знам како точно....али ете само касно ја разбрав јас...
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Adana - Kartalspor 2 turska 2 liga(4.4 koef) ned 12.30
|
|
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas igram vaka deneska...........
Fulham-West Brom...............1
Liverpool-Manchester City...........1
Ergotelis-Olympiakos.................2
Osasuna-Numancia.......................1
Galatasaray-Kocaelispor.............1
AC Milan-Cagliari..........................1
Levante-Alaves...............................1
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bleki, ako vaka zavrsi kako sto pocna, alal da ti e.....vodat ovie kartalsport od 1 minuta...maka mi e sto ne stanav porano
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |