|
Предлози за типување |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 89> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иии после некое време еве ме пак...еве нешто од мене за вечерва :
Толука - Индиос (мексико) - 1 Атл.Мадрид - Гетафе - 1 Клуб Бриж - Генк - x2 O'Хигинс - Ренџерс Талка (чиле) - 1 Сан Лоренцо - Годој Круз - 1 а Интер - Милан ја играм 1-2 , по мало глупаво али интересно за навивање |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bayern - Köln 1
Stuttgart - Hoffenheim 1 Wolfsburg - Hertha 1 Arsenal - Sunderland 1 Roma - Siean 1 Manchester U. - Blackburn 1 Barcelona - Espanyol 1 |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tubize - Zulte Waregem - 2
Turnai - Lierse - 2 Grenoble - PSG - 2 Real - Betis - 1 Grnoningen - PSV - 3+ palermo - JUVENTUS - 2 |
|
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se naopaku deneska....eeee ovie tvojve nema da bidat dvojce
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одделно си ги пишав.... тоа за сингл
|
|
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj samo zirni ovde so velat
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааа не ги вервам нив шо сакат нек пишат.... ќе вииш
|
|
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nas ni odgovara da izgubite
ama ajoti imas pari staveno, ke navivam da pobedite
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
направивте бе добивка денес?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неам слободно навивај.....а и да имам шо би било,секако не менваш.....е камо среќа така да те слушаат во навивање обратно ќе пишиме = сигурна добивка |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фиксе ја само пумпа за предно....ако мавни ПСЖ еден гол ме остава во игра |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами братче конечно влегоа 6 натпревари кецови
Ман.јун Рома Реал Рајо Ваљекано Паок Панатинаикос 8774 денари имам добивка ајде навивам за Парис Сен Жермен Изменето од fiks - 21.Февруари.2009 во 20:50 |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OOOOOOOOOOOOO airlija bravos fikse....da ti se mnozat i so zdravje da se trosat kolku mu akna na niv?
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жалам Црни,заврши о-о ПСЖ
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |