|
ЧПП - Прашања околу хомо и бисексуалноста |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Јануари.2006 во 01:14 |
Во оваа тема нема да се дискутира дали хомо/бисексуалната ориентација е нормална, морална, здрава, природна или не....
Оваа тема е чисто за оние кои имаат прашања во врска со таквите ориентации. Немора да бидете стрејт за да имате прашање. Темата е отворена за сите. Па прашувајте! |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде бе луѓе, не е ништо срамно да се праша.... Сите имаме прашања на кои им треба одговор. Ако прашате нешто во врска со геј животот не сте автоматски геј не се секирајте
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be Rebel ako nikoj ne postavuvava prasanaj eve mozam jas za pocetok da postavam.... Aj da se potrudime da ogovorime sto pretstavuva homofobijata? |
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хомофобија = Иррационален страв од хомосексуалци, хомосексуалност, или
било какво однесување кое не соодветствува со ригидните стереотипи за
полните улоги во општеството. Тоа е стравот кој предизвикува сексизам и
хетеросексизам. Екстремното хомофобично однесување води кон насилство.
За повеќе информации, на гугл пишуваш: define: homophobia (или што сакаш на англиски/француски и мн други јазици) и ќе ти даде дефиниции за поимот. |
|
|
tomibt
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум женет, имам редовен секс, се нормално во жтивотот, ама ме привлекуваа и сека со мажи. Што да правам , посилно е од мене
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сакам да прашам нешто
Сакам да знам дали хомосексуалците преферираат понекогаш и сех со девојки и какво им е чувството при самиот чин? Значи не да ми се врати со одговор како ќе ми е менее со девојка... него чисто опишано чувство. |
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve uste edno prasanje....jas go znam :)ama sakam ti da mi odgovoris dali postoi gen za homoseksualnosta,dali taa e vrodena ili e steknata
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka e steknata homoseksualnosta toa e moe mislene
|
|
mbm
|
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RebeL da te prasham jas neshto .... dali ti si Homo ?
|
|
Itn...
|
|
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka ne e vkusno da se prasuvaat licni intimni prsanja na forumov ako sakas nekogo da prasas nesto licno togas prati mu licna poraka
|
|
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e
|
|
mbm
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rebel не е хомо
Јас ви одговорив |
|
|
|
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ot kade znajs ti
|
|
mbm
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |