|
Дали ме сака? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
zambrota
Група Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne veruvam,
ako bese taka ke napravese nesto da go pokaze toa......ili pak neznae kako a ne saka da nauci
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Остави го некое време,не го замарај,ако те сака сам ке дојде.
|
|
Just love
|
|
zambrota
Група Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ami kako da ne ke dojde, covek koga ke naseti labavo ke si poigruva kako so saka a toa e epten nefer a dali saka ?????? i toj neznae dali saka ili neke
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera skinav edno cvetce i si pavev :me saka....ne me saka...me saka....i izleze ne me saka ,puffffff
|
|
Sweet *M*
Нов член Регистриран: 08.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali me saka...? Me glede tolku cudno...i jas neznam zosto. Edna moja drugarka koja se ima mnogu so nego mi rece deka nemam nikakvi sansi kaj nego i ako me aresal nema da priznajal ili drugi raboti. A edna moja druga drugarka koja se imam so nea i sekoj den sme zaedno taa mi rece deka mora da ima nesto...zatoa sto ne biduva toj taka na mene da me glede cudno a nisto da ne e i deka nikoj drug ne glede taka kako sto na mene. I snosti na izleguvanje me gledase tolku cudno i koga zastanav so edno dete moe drugar4e toj sedase na edna klupa i samo posmatruvase i koga si prodolzivme napred toj vedas stane od klupata i pocne da ode po mene i po mojta drugara...Dali ima nesto vie da kazete sto e toa...? Nikoj ne moze da mi go objasni POMAGAJTE...!!!!!!
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......najverjatno......ama na nekoj negov nacin
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mene me gledase cudno i jas stalno si mislev deka mu e od pivoto i uste taka si vikam...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozda mu e strav da ti prijde..najdi negov broj od mobilen i pishimu poraka...togash ke vidish shto e rabotata...so sreka...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Sweet *M*
Нов член Регистриран: 08.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala za vasite soveti...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aha...kolku i cigancinjata na ulica sto me sakaat i mi se frlaat da me gushnat dur ne im dadam pari.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeeee, toa ni on ne go znae
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali me saka ili me posakuva?
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vtoroto e
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo vtoroto, posle i dvete
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |