IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 191192193194195 922>
Автор
Порака
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2006 во 00:47
, знам.. ама да си прашам... де
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2006 во 16:47
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

clenkata nad mene mu e zena na clenot nad nea, a e zaljubena vo....... 

Aj kazi kazi!!! Sekoja tema nov decko ima!!!

dade ne mi prai sea vaka ... zarem ne gledas deka NRGMKD e zaljuben vo menea momenrtalno e ljubomoren

Eeeeeeeeee aj sea!!!! Nema veze, jas samo sum ljut na tebe sto prvo me zavede pa me otkaci!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2006 во 17:03
Члену над мене... шо им прајш на момциве... ако ти го викнам гаргамел ќе вииш...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2006 во 17:13

Шо знам... можеби, а можеби и не... ќе ризикуваш?... ако те штрумфне... па ли ќе те спасуам   од мачката

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2006 во 17:26
хахах... не го мењај... дој тука кај мене... ќе те бранам ја... немаш гајле..идешшш ??  брзоооо зад те*е е мачката азриел да
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2006 во 19:28

clenu nad mene ... zaso da si go smenam imeto ..ne ne ne ne go menuvam

CLENKE NAD MENE!!!! BTW ke te prekrstam vo SEIR!!! OD sea pa natamu!!! Samo spanski serii po forumi gleas!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 11:04

clenke nad mene!!!!!

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 11:51
членакат над мене е злато..уше мо ми го пуштит саундтракот од raise your voice...ќе станит платина и иридиум...
Точачиња.
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 11:55

oj bre cool decki kako e zabavta

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 11:57

clenke nad mene ...za 10 min go pustam ...koga ke se vratis od skolo ke go imas na mail

фала душичке...нешо убо барем после школо ќе видам...

Точачиња.
Кон врв
lavica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Август.2005
Поени: 480
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lavica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 12:08
     ZDRAVO CLENU NAD MENE
sm
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 12:14

да е здрава и жива членката над мене

Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 12:15

aaaaaaaaaa  ej so e rabotava be so devolov oj oj,  i toj rabote na zadovoluvanje, a ti zlato kako ti ode tebe

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 12:17
СУПЕР ЗЛАТО ПОЗДРАВ ДО ЧЛЕНОВИТЕ НАД МЕНЕ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 191192193194195 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.