|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 34567 54> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledav na televizija nekoj dokumentarec. Kaj mazjacite bilo do mudata. Kolku pomali muda ima poljubomoren bil. Majmunite so pomali muda ne mozat tolku cesto da oploduvaat i vo meguvreme mora da pazi nekoj da ne i se kaci na negovata zenka.
Изменето од zbunet - 20.Февруари.2009 во 20:56 |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne,ne sum ljubomrna
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бев, но она мене поеде...а после и jас неа.
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не се залажуваме Сите сме љубоморни,само се разликуваме во начинот на кој ја манифестираме љубомората
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ннрмално е да бидеш љубоморен, ако сакаш некој. Само се разбира со граница.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be Anitce , moze ne e toa ljubomora ..........moze toa e tvojot inat da reagiras sprotivno nego kako ocekuva okolinata pa duri i ti.....
Ljubomora e normalna osobina na sekoj .................... ako ne si ljubomoren togas si laden i spremen nekoj da te ispie.....oti ne si covek nego spricer !!!A sve vo granica na normala oti i voda da pijes preterano loso e.......... a kamoli nesto drugo... ............................ Изменето од bijonse1 - 21.Февруари.2009 во 15:17 |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site sto se ljubomorni i troska,
daleku se od toa da sakaat nekogo |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum ljubomorna posto ljubomorata ne doveduva do nisto osven do propast
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум љубоморен. Она ме вика ненормален.
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро бе луѓе,...да се разбереме,...зар ако го видете партнерот како се мува со некоја сум женска пред сите,..идат во ресторан на романтична вечера, и купува поклончиња а ондак иде кај вас,...зар ќе останете рамнодушни?!? ..(ова прашање е за НЕљубоморните девојки погоре)
Изменето од Командантица - 21.Февруари.2009 во 19:32 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA VO TOJ SLUCAJ TOJ TEBE TE MUVA, KE TREBA DA SI NAJDES NEKOJ STO KE TE NOSI VO RESTORAN I KE TI KUPUVA POKLONCINJA |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
темата е далисте љубоморни,не е за совети давање!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne...samo ako mi se narusuva sentimejnata intima...
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, ne go davam na druga
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |