IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОСОНГ 2009
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОСОНГ 2009

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 30>
Автор
Порака
ZOTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 627
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 02:09
Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

se plasirase li aleksandar vo finale?

Да да влезе трет беше мислам.

Кон врв
ZOTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 627
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 02:12
за сите оние кои љубат морници

http://www.youtube.com/watch?v=LbF5dh11Xe0

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 02:29
Originally posted by ZOTE ZOTE напиша:

изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеvelam deka ne treba da bidam olku radoznala.....

milo mi  sto ne gledav....ne znam aleksandar kako pominal, koga gi preslusuvav refrenite nekako toj mi ostavi vpecatok...n
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 02:35
АЛЕКСАНДАР ... ... НИШТО ПОСЕБНО
Кон врв
DjSpakY Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2007
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DjSpakY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 03:24
jas sepak mislam ako odat od ovie decava sto se nex taim ili nekoj drug kako sto se izbacivle so xxl - 100% te ljubam lelele katastrofa ke bideme po vekov
Кон врв
DjSpakY Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2007
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DjSpakY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 03:26

ovde naum e kako uplasen od kaliomi strasnata
Кон врв
Tony Clifton Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Септември.2008
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tony Clifton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 04:25
dobro lugje ne svakjate deka ova evrosong e namestaena rabota!sho k*r vie be aloo!ma ne ka ide koj saka pak nema da naprai nishto.Toshe beshe taka!
Кон врв
Legenda883 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2009
Поени: 701
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Legenda883 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 06:15

ZOTE, ne samo mornici tuku KOSAVA mi se digna od gluposta narechena kompozija.  изненадување  болен

Na refrenot mi se dopagjashe zatoa shto voopshto ne beshe dadeno nitu malku od interpretacijata na melodijata.....i seushte mi se dopagja muzikata, ama toa izmegju "melodijata i textot" POJMA NEMAAT. изненадување

I vo koj li zhanr na muzika bi se vklopila ovaa?  Kaliopi pee nekoi operi....Naum si tera narodno a tapanite nekoj rok-folk?? збунетост

Ili ova ja odslikuva nashata prava slika vo Makedonija - UZHAS I BEZUMIE!!!!!!???изненадување 

Neka plache kolku saka Kaliopa....ama PAK nema da glasam za nea! намигнување

Pre bi glasala za "gangsta oro", barem se ZNAE deka e zaebancija.....a ova Kaliopi e seriozna vo "idealnosta" na kompozicijata.  газење%20од%20смеење

Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 10:52
не знам зошто не направиме нешто наше оригинално, а ние секоја година се обидуваме да копираме некого... колку пати сме виделе детски песни од типот на таа динг донг ли како беше,... и етно поп на калиопи и на наум ( кои патем мајка бараат на евровизија    ), или четворица циркузанти кои пеат политичка песна... да бидеме реални, никој од горенаведениве типови на песни НЕ победил и нема да победи.... ама ај... пробај да докажеш на некого...

влатко илиевски и александар... за нив навивам

п.с. влезе дарлинг
Кон врв
VLADE-BITOLA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Февруари.2009
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VLADE-BITOLA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 11:14
SI MISLEV DEKA MI E SEEDNO KOJ KE POBEDI I KOJ KE NE PRETSTAVUVA NA EVROSONG AMA VCERA MNOGU ME IZNERVIRA ONA NIKAKVO ZIRI,SEKOJA CES NA DjOKSI I TOJ PRVIOT CLEN,AMA NE MI E JASNO KAKO MOZESE NA SITE DRUGI NAJPOVEKE DA IM SE SVIGA KALIOPI I NAUM.OVA NE DA E MESTENO TUKU E PRETERIZAM,USTE OD VCERA SE ZNAE KOJ KE ODI.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VLADE-BITOLA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 11:17
JA CENAM KALIOPI KAKO EDNA OD NAJDOBRITE ZENSKI VOKALI VO MAKEDONIJA,NO OVAA PESNA I E ZANIKADE,A NAUMCE MOZEBI IMA GLAS AMA SI PEE NARODNO I VO NIKOJ SLUCAJ NE TREBA DA DOZVOLIME DA ODAT VO MOSKVA.
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 11:21
Калиопи мислела на се` само не на најбројната публика на Евросонг, т.е. децата. Очигледно тие гласови не и` се потребни штом решила да изиграва бабарога
Калиопи, Калиопи...песната не е слика да и се воодушевувам, туку да уживам и да ме релаксира
Како и да е,кажа некој погоре напиша дека од самиот старт Калиопи знае дека ќе биде следниот наш претставник, уште кога ја убедуваше и Клеопатра дека не е во право во врска со нејзиното „пророштво“ лутина
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VLADE-BITOLA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 11:21
I USTE NESTO ZA TIE STO SEPAK SAKAAT DA GO DADAT SVOJOT GLAS ZA KALIOPI I NAUM,KALIOPI EDNAS BESE NA EVROSONG NEZNAM KOJA GODINA AMA ZNAM DEKA JA DISKVALIFIKUVAJA PORADI NEDOLICNO PONASANjE.
KAKO MOZE TELEVIZIJA KOJA PRIPAGA NA VMRO DA GLASA ZA PEJACKA SIMPATIZER NA SDSM. .
Кон врв
macaparket Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Април.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 11:26
Gotovo ja ne gledam vise.
Abe lugevo nemaat ic vkus za muzika.
Ne gledav vcera bev izlezena,ama cim vidov deka patnici ne vlegle se razocarav.
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT
UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.