|
ЕВРОСОНГ 2009 |
Внеси реплика | страница <1 56789 30> |
Автор | |
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да да влезе трет беше мислам. |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
velam deka ne treba da bidam olku radoznala.....
milo mi sto ne gledav....ne znam aleksandar kako pominal, koga gi preslusuvav refrenite nekako toj mi ostavi vpecatok...n
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АЛЕКСАНДАР ... ... НИШТО ПОСЕБНО
|
|
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sepak mislam ako odat od ovie decava sto se nex taim ili nekoj drug kako sto se izbacivle so xxl - 100% te ljubam lelele katastrofa ke bideme po vekov
|
|
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovde naum e kako uplasen od kaliomi strasnata |
|
Tony Clifton
Сениор Регистриран: 18.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro lugje ne svakjate deka ova evrosong e namestaena rabota!sho k*r vie be aloo!ma ne ka ide koj saka pak nema da naprai nishto.Toshe beshe taka!
|
|
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZOTE, ne samo mornici tuku KOSAVA mi se digna od gluposta narechena kompozija.
Na refrenot mi se dopagjashe zatoa shto voopshto ne beshe dadeno nitu malku od interpretacijata na melodijata.....i seushte mi se dopagja muzikata, ama toa izmegju "melodijata i textot" POJMA NEMAAT.
I vo koj li zhanr na muzika bi se vklopila ovaa? Kaliopi pee nekoi operi....Naum si tera narodno a tapanite nekoj rok-folk??
Ili ova ja odslikuva nashata prava slika vo Makedonija - UZHAS I BEZUMIE!!!!!!???
Neka plache kolku saka Kaliopa....ama PAK nema da glasam za nea!
Pre bi glasala za "gangsta oro", barem se ZNAE deka e zaebancija.....a ova Kaliopi e seriozna vo "idealnosta" na kompozicijata.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам зошто не направиме нешто наше оригинално, а ние секоја година се обидуваме да копираме некого... колку пати сме виделе детски песни од типот на таа динг донг ли како беше,... и етно поп на калиопи и на наум ( кои патем мајка бараат на евровизија ), или четворица циркузанти кои пеат политичка песна... да бидеме реални, никој од горенаведениве типови на песни НЕ победил и нема да победи.... ама ај... пробај да докажеш на некого...
влатко илиевски и александар... за нив навивам п.с. влезе дарлинг |
|
VLADE-BITOLA
Нов член Регистриран: 21.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SI MISLEV DEKA MI E SEEDNO KOJ KE POBEDI I KOJ KE NE PRETSTAVUVA NA EVROSONG AMA VCERA MNOGU ME IZNERVIRA ONA NIKAKVO ZIRI,SEKOJA CES NA DjOKSI I TOJ PRVIOT CLEN,AMA NE MI E JASNO KAKO MOZESE NA SITE DRUGI NAJPOVEKE DA IM SE SVIGA KALIOPI I NAUM.OVA NE DA E MESTENO TUKU E PRETERIZAM,USTE OD VCERA SE ZNAE KOJ KE ODI.
|
|
VLADE-BITOLA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JA CENAM KALIOPI KAKO EDNA OD NAJDOBRITE ZENSKI VOKALI VO MAKEDONIJA,NO OVAA PESNA I E ZANIKADE,A NAUMCE MOZEBI IMA GLAS AMA SI PEE NARODNO I VO NIKOJ SLUCAJ NE TREBA DA DOZVOLIME DA ODAT VO MOSKVA.
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Калиопи мислела на се` само не на најбројната публика на Евросонг, т.е. децата. Очигледно тие гласови не и` се потребни штом решила да изиграва бабарога
Калиопи, Калиопи...песната не е слика да и се воодушевувам, туку да уживам и да ме релаксира Како и да е,кажа некој погоре напиша дека од самиот старт Калиопи знае дека ќе биде следниот наш претставник, уште кога ја убедуваше и Клеопатра дека не е во право во врска со нејзиното „пророштво“ |
|
VLADE-BITOLA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I USTE NESTO ZA TIE STO SEPAK SAKAAT DA GO DADAT SVOJOT GLAS ZA KALIOPI I NAUM,KALIOPI EDNAS BESE NA EVROSONG NEZNAM KOJA GODINA AMA ZNAM DEKA JA DISKVALIFIKUVAJA PORADI NEDOLICNO PONASANjE.
KAKO MOZE TELEVIZIJA KOJA PRIPAGA NA VMRO DA GLASA ZA PEJACKA SIMPATIZER NA SDSM. . |
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gotovo ja ne gledam vise.
Abe lugevo nemaat ic vkus za muzika. Ne gledav vcera bev izlezena,ama cim vidov deka patnici ne vlegle se razocarav. |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |