|
ЕВРОСОНГ 2009 |
Внеси реплика | страница <1 45678 30> |
Автор | |
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште не ми се верува дека го видов ова вечерва.. Калиопи и Наум. Просто убиствено. Да да, убиствено, не знаев дали да плачам или да се смеам, па правев нешто комбинација, се смеев со солзи.
Ооо Господе, зошто ? Не не, уште не ми се верува.. |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BU!!!
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жирито е исто од вчера а некој рече дека ќе биде сменето, тоа е првата фалинка, и втората сите видовте дека калиопи беше ужас а она доби 3 пати по 12 поени. Епа ако некој рече дека не е местено тогаш е слеп.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа ќе му дојде како некој напад на хистерија...се смееш и плачеш...абе толку беа страшни...што сум пропуштила |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе се знаеше дека ќе има мештаљки али до волку ептен ја утнаа
БРАВО ЗА ЏОКСИ!!!!!!! Убаво им кажа! |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
искрено многу сум изнервиран и разочаран и сега веќе на сите ви е јасно зашто немаме успех неи во спорт, или во музика бидејќи не ги праќаме најдобрите. Тогаш го наместија владо јаневски а гиш беше подобар сега еве, па и лани беше намештаљка и јас не знам кога не бил онамештаљка.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се нервирај,секогаш е намештаљка...нели сме балканци
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахах се скинав од смеа за Адријана!
Прочитајте!!!!!!!!!!!!!! Мода - и пак гола вода! Изведувачите на сцената, особено припадничките на понежниот пол повторно потфрлија кога е гардеробата во прашање. Видовме лоши тоалети, криви нозе, стомачиња кои срамежливо ѕиркаат под корсетите, вишок килограми спакувани во ултракуси фустанчиња... На сцената како шлаг на тортата се појави и Бетмен... Уживајте! http://vecer.com.mk/WBStorage/Articles/221576DE74408442B3456878A10C7F96.jpg http://vecer.com.mk/?ItemID=1BCD92AE876CAA479A4DD36B6D0BAE01 |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sramota na vekot e ova..pa do koga veke ke bideme ovci za strizenje..Kaliopi i Naum,bolje begajte ne ne brukajte..na so licese toa..zirito pak e isto,pa ko za inaet na site kao demek im se bendisa najmnogu pesnata na Naum i Kaliopi..kako toa sekogas koga se glasa na site edna ista pesna im se svigja.. Dzoksi ubavo im kaza..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па Калиопи извесно време пред фестивалот кажала дека ако не победи со оваа песна, следната година ќе пеела за друга земја за Евровизија (највероватно Хрватска или Србија),
Само едно ќе кажам: КаЉопа слободно иди си во Хрватска или Србија и таму срами ги со своите фикс-песнички. СРАМОТА! |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Него ја гледаше ли некој Калиопи пред некој ден ко беше гостинка на Експлозив, со неа беше гостинка и таа пророчицата од Србија и и вика на Евровизија ќе иде некој дечко, и Калиопи и вика ама ја не пеам сама имам и дечеко со мене
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најнанајна најнананајна
запеј ми нинанинананајна запеј ми нинанинананајна сеа ни треба уште рум дум дум и да се откажеме од евроонг со ХЕТ-ТРИК |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se plasirase li aleksandar vo finale?
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРВАТА ВЕЧЕР НЕ ЈА ГЛЕДАВ ... АКО БИЛА КАКО ВТОРАТА НЕ СУМ ПРОПУШТИЛА
СЕ СЛОЖИВАМ СО ZOTE .... КАЛИОПИ И НАУМ КАТАСТРОФА ЌЕРКА МИ ВИКА А СЕГА ... ШТО Е ОВА ШТО ПРАВАТ ОВИЕ ( КАЛИОПИ И НАУМ ) Е НЕКОЈ МИ НАПРАВИ МЕРАК ... ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ, А И МЛАДОТО ДЕТЕ ВЛАТКО ЛОЗАНОВСКИ |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |