|
ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 105> |
Автор | ||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Знам сонце мое дека умре без мене ама различни смени сме па се утнуваме на кратко се начекуваме ама слатко
Изменето од natalija |
||||
|
||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Duri preslatko mi e toa vreme koe mnogu kratko trae i posle sum mnogu tazen!!! |
||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не биди тажен душичко, тука сум јас. Пак ќе се сретнеме
|
||||
|
||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Znaaaaammmm, ama sakam celo vreme da sum so tebe!!! |
||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
и јас |
||||
|
||||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas vikam ke bide!!!!
|
||||
|
||||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ELENIIIIIIIII!!!!!! JAs seuste te cekam!!!!
|
||||
|
||||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pa tuka sum srce moe,samo si mislam pa Natalija da ne ja nalutime sega? |
||||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не се секирај ти за Нате нема да се налути она!!! Си го имам муабетот со неа јас!!! |
||||
|
||||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
leontina здраво
|
||||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
||||
leontina
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zdravo |
||||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Душичко, како можеш сега вака Позади грб да ме изневеруваш и да флерташ со други срам да ти е покрај сето разбирање кое го имаме Срцето ми го скрши |
||||
|
||||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bejb!!!! Hmmm aj na LP!!! Please nemoj da se lutis!!! Jas samo ti vrakav!!! i sama znaes!!! Ne znaev deka si stvarno seriozna!!! OK vetuvam nema povekje nikogas ova da go pravam!!!! VETUVAM TUKA PRED SITE I SERIOZEN SUM!!!!!!!!!!!!
DECKI I DEVOJKI SERIOZEN SUM!!!!!!! |
||||
|
||||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ete ti problem sega |
||||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||||
Внеси реплика | страница <1 4748495051 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |