|
Претседател Албанец во 2014 |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да расчистиме нешто, никој не треба да гласа за Албанец, Македонец, Влав, Србин, Турчин...треба да гласа за кандидат кој има квалитети, кој има капитал (да не е гладна вошка) и кој има знаење. Доста ни е од квази патриоти кои се богатат на сметка на поделбите на луѓето. Најлесно е скарај па дрпај. а кај нас тоа е редовна појава.
Изменето од mamamd - 19.Февруари.2009 во 14:42 |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovoj komentar ti e mnogu tendenciozen i nerealen ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Rafiz Aliti
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ovoj post ne vredi ni 1% Ovoj post e napisano so cel albanskite clenovi na forumov da se isprovocirani.. I posle ke mi solite pamet deka nie albancite ne sakame sozivot,pa se gleda koj ne saka sozivot.. Изменето од Rafiz Aliti - 19.Февруари.2009 во 14:45 |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
treba no ne glasame ... toa e problemot ...vie znaete deka treba da se glasa za covek a ne za partija ili po nacionalnost no sepak nemate tolku hrabrost i demokracija vo sebe za da glasate za eden albanski kandidat ... se plasite od toa ...
|
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не зборувај во множина и зборувај во свое име. Јас не сум демагог и знам што зборувам. За мене е тоа важно, не ме интересира што мислат другите.
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prethodniot komentar ne bese specijalno samo za tebe ... jas zboruvav za eden fenomen koj e prisuten na drzavno nivo a ne samo kaj eden ili mal broj lugje ... dali si demagog ili ne ne znam, i ne komentirav na toa ... no deka ste nerealni vo svoite komentari 'DA' ... rastojanieto pomegju vasite komentari i vasite dela e ednakva na rastojanieto LONDON - TOKIO ... mnoooooogu dalecna...
|
||
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ми беше целта тоа.многу малку се доволно зрели во оваа држава да гласаат за ЧОВЕК.сеуште мнозинството гласа за партија Пацифист се извинувам ако грешам,јас имам такво чувство,дека никогаш Албанец не би гласал за претседател Македонец...можеби тоа е заслуга на медиумите мене ми е толку смачено од оваа шарада што ни се случува во државава.би била најсреќна кога би се појавил ЧОВЕК кој би не вовел сите заедно во некоја посреќна држава уште еднаш се извинувам не ми беше целта да провоцирам само го искажав моето моментално мислење |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne velam deka ne postojat lugje koi nikogas ne bi glasale za albanec , no fakt e deka albanskite glasaci dokolku nemaat svoj kandidat vo igra i ne izleguvaat da glasaat.
inaku sekogas mi smetal ramkovniot dogovor i ke bidam protiv nego i protiv sekakvi klucevi zatoa sto so takvite klucevi nema napredok . lugjeto za mestata treba da se borat so trud i postignati rezultati a ne so kniski i kluc po nacija. Mene i Miruse mnogu mi se dopagja , obrazuvana, intelegentna, samo e nepoznata za javnosta, taka da mislam deka osven partiski glasovi nema da ima drugi, dodeka Selmani e druga prikazna , iskalen politicar koj skala po skala odi nagore. i moram da priznaam deka albanskite kandidati na ovie izbori mnogu poveke mi se dopagjaat od makedonskite |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kazav prethodno i pak ke kazam deka albancite sekogas glasale za makedonski kandidati ...kako za boris pokojniot taka i za branko ... no kako da glasame ovoj pat za makedonski kandidat koga najgolemata makedonska partija (VMRO kretenska-ilija dimovski) pred nekolku nedeli izleze so izjava : "Nasata partija ni vo 2014 a ni vo idnina nikogas nema da glasame za albanski kandidat " ... ova e najkretenskata izjava sto sum ja slusnal vo mojot zivot ...
|
||
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е добро де, нема да се раководиме по некоја времено непромислена изјава. И Влатко ЃорЧев велеше дека нема да коалицира со терористи па сега молчи. Политиката е анимир дама, политичарите денеска велат едно утре друго.
И точно е тоа дека во вториот круг секогаш победуваа оние кандидати чии гласови ги добиваа од албанскиот електорат. |
||
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто Албанец за претседател?!?!?!?!?
Јас сакам во 2014 , Кинез да ни биде претседател |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taa izjava ne e izjava na eden individua ili na nekoj partiski militant ... se raboti za stav na edna partija (najgolemata partija) ... toj ne moze da izleze i da lupa sto ke mu tekne ...
|
||
||
Goran71
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ama mislam deka politicarite ne glasaat na izbori. Se dodeka makedonskiot odnosno pravoslavniot narod e vo mnozinstvo na ovie prostori siptar ne moze da bide pretsedatel. Onoj moment koga ke imaat 51% od naselenie verovatnosta deka ke imame siptar pretsedatel ke bide realna.
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za nikade si ... treba da go znaes toa ... a sto e najloso zboruvas vo ime na site makedonci ... vaka samo im davas povod na drugite da mislat deka celiot makedonski narod se vakvi a bidi siguren deka sekoj vakov fasisticki stav od makedonskiot narod ke vi se vrati kako bumerang ... se poveke i poveke vi se dopagja grckata politika ... toa e loso ...
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |