|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 46> |
Автор | ||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoj den grav ne se jade!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......hm...me potesti na.......edna zena za svojot maz treba da bide:
.......-shef kuvar vo kujna
.......-dama na ulica
......-a k*rva vo krevet................
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema potreba od ovaa tema ako moze seto ova sto go nabroi da postigne edna zena...sekoj den...i na krajot na denot da bides nasmeana |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Razlika ko od tuka do sutka
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekogas ima
nekogas nema ova e filozifija inaku ima |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
врапче во рака и гулаб на гранка
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Originally posted by ENIGMA
ako edna sopruga,pred se mu e prijatel na svojot maz,pa posle sopruga, ako e dobra majka za nivnite deca, ako e dobra domakinka za po kukja, i dobra vo krevet, --------------------------------------------------------------------------------------- Зошто мора жената да биде сето тоа?Треба обостраност. Ако му удоволува се ќе се разгали, секогаш треба ситуација ---на штрек--- да си знае дека за се има реципроцитет. Да не се опушти многу, да не се чувствува многу сигурен. Старите не рекле дека- Господ треба да чува од женска беља. |
||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamamd sekako deka treba obostaranost,megjutoa tuka za zenata se zbori,zatoa samo za zena i pishuvam,a toa shto ke se cuvstvuva siguren mazot pkraj edna zena toa posilno i ke go vrze za nea pa nema da bara ljubovnica
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vistina mazo se custvuva posilen pokraj zenata. Ama pokraj dve zeni uste posilen
Изменето од igi 3 - 19.Февруари.2009 во 20:41 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе енигменце..тој што е шарен не му значи многу послушноста, напротив.
Според мене само искомплексирани мажи имаат љубовници. Посебно ми се трагикомични оние проќелави со стомаче ко буре за туршија, накитени со златни ланци ко синџири за куче, со млади тенки русокоси кои комотно можат ќерки да им бидат. Изменето од mamamd - 19.Февруари.2009 во 20:47 |
||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
potpolno se soglasuvam mamamd,ama toj shto e saren jas ne mu pridavam znacenje ni da go komentiram i pak ideme von temata,zborevme koja e razlika pomegju zena i ljubovnica zatoa mojot odgovor beshe toj shto e
|
||
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не отидовме надвор...само ја појаснивме.
Разликата е огромна, едната е птица која гради гнездо а другата е кукавица која гледа да се усели во веќе изградено гнездо. Едната е жена со критериуми, вредности другата е обратно, со ниски морални квалитети, та дури и без квалитети. Нормална личност се заљубува и формира семејство, другава гледа да го растури тоа. затоа е безвредно да се дискутира за нив. И пак ќе се вратам на мажите, ако си дозволи да е со таква особа не вреди да се зборува за него а камоли да се чува под покрив дома. |
||
Внеси реплика | страница <1 3435363738 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |