|
Дали сме наследници на АнтичкитеМакедонци |
Внеси реплика | страница <1 8687888990 93> |
Автор | ||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
типично за да бе е да оди на ручок во 14:00 и после на кафе во 15:00 |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA BE..stara komunjarska finta |
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
штом казваш
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti si use tuka?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не - мене ме нема
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i poarno
so kje ni se tuka stopostotnite |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И каква врска има муабетов со темава
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj muabet?
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
овој што ќе го избришат
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како можеш во три часот кафе да пиеш? Јас пред пет скоро никогаш не можам. Ама за тоа кај пет редовно. Иако се случува и кај девет вечер некогаш да пијам и не пијам јас кафе во филџан, туку цела чаша. П.С. Не одговори на прашањата за Александар и Тракија и за историските права на Македонците врз Античка Македонија и посебноста на македонскиот и бугарскиот народ според игенеа. |
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас па ич не пијам
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
potencijalno brisliv? neeeeeeee BUGI ne brise, greska si |
||
|
||
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
буги модерира
|
||
alabugi
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Наследници сте спор нема!
Оно го питаш дали е наследник на античкиат македонец то ти пишува, не пием кафу, друг пиел ама след 5! антична им работа. Я пием и непием кафу , но не сум античен, само сум неосузнат македонец! Кой не пие кафу след 5 саата е туркомонгол! Хау! Пърдон туй е на побратими от Северна Хамерика дето я откри Драган Охридски. |
||
Внеси реплика | страница <1 8687888990 93> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |