IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика меѓу жена и љубовница
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика меѓу жена и љубовница

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 46>
Автор
Порака
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 10:13
sekoj den grav ne se jade!
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 10:29
Originally posted by ENIGMA ENIGMA напиша:

ako edna sopruga,pred se mu e prijatel na svojot maz,pa posle sopruga,
ako e dobra majka za nivnite deca,
ako e dobra domakinka za po kukja,
i dobra vo krevet,
togas nema potreba od ovaa tema

......hmразмислување...me potesti na.......edna zena za svojot maz treba da bide:
.......-shef kuvar vo kujna
.......-dama na ulica
......-a k*rva vo krevet................намигнување
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 10:52
Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

ako edna sopruga,pred se mu e prijatel na svojot maz,pa posle sopruga, ako e dobra majka za nivnite deca, ako e dobra domakinka za po kukja, i dobra vo krevet, togas nema potreba od ovaa tema

......hmразмислување...me potesti na.......edna zena za svojot maz treba da bide:

.......-shef kuvar vo kujna

.......-dama na ulica

......-a k*rva vo krevet................намигнување
potpolno ispravno i togas mazot nema da ima potreba od ljubovnica
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
zverka_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2008
Поени: 6604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zverka_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 11:02
Originally posted by anelija l anelija l напиша:

doma domakinka a vkrevet ljubovnica,i sekogas ke bidi so istata.
podpolno si vo pravo mila
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 12:24

i dobra vo krevet,
togas nema potreba od ovaa tema

nema potreba od ovaa tema ako moze seto ova sto go nabroi da postigne edna zena...sekoj den...i na krajot na denot da bides nasmeanaголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 14:26
Razlika ko od tuka do sutka
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 14:32
nekogas ima
nekogas nema
ova e filozifija
inaku imaтага
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 14:59
врапче во рака и гулаб на гранка
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 20:15
Originally posted by ENIGMA

i dobra vo krevet,
---------------------------------------------------------------------------------------
Зошто мора жената да биде сето тоа?Треба обостраност.  Ако му удоволува се ќе се разгали, секогаш треба ситуација ---на штрек--- да си знае дека за се има реципроцитет. Да не се опушти многу, да не се чувствува многу сигурен. Старите не рекле дека- Господ треба да чува од женска беља.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 20:38
mamamd sekako deka treba obostaranost,megjutoa tuka za zenata se zbori,zatoa samo za zena i pishuvam,a toa shto ke se cuvstvuva siguren mazot pkraj edna zena toa posilno i ke go vrze za nea pa nema da bara ljubovnica
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 20:41
Vistina mazo se custvuva posilen pokraj zenata. Ama pokraj dve zeni uste posilen   

Изменето од igi 3 - 19.Февруари.2009 во 20:41
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 20:46
Не бе енигменце..тој што е шареннамигнување не му значи многу послушноста, напротив.
 Според мене само искомплексирани мажи имаат љубовници. Посебно ми се трагикомични оние проќелави со стомаче ко буре за туршија, накитени со златни ланци ко синџири за куче, со млади тенки русокоси кои комотно можат ќерки да им бидат.плазење

Изменето од mamamd - 19.Февруари.2009 во 20:47
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 20:49
potpolno se soglasuvam mamamd,ama toj shto e saren jas ne mu pridavam znacenje ni da go komentiram i pak ideme von temata,zborevme koja e razlika pomegju zena i ljubovnica zatoa mojot odgovor beshe toj shto e
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 20:55
Не отидовме надвор...само ја појаснивменамигнување.
Разликата е огромна, едната е птица која гради гнездо а другата е кукавица која гледа да се усели во веќе изградено гнездо. Едната е жена со критериуми, вредности другата е обратно, со ниски морални квалитети, та дури и без квалитети. Нормална личност се заљубува и формира семејство, другава гледа да го растури тоа. затоа е безвредно да се дискутира за нив.
И пак ќе се вратам на мажите, ако си дозволи да е со таква особа не вреди да се зборува за него а камоли да се чува под покрив дома.голема%20насмевка

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 46>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,312 секунди.