![]() |
|
Кој е вашиот сегашен предизвик? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 20> |
Автор | |
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
magistratura koga togas zavetno-mislam vetuvam...samo zdravje i sila i vakov bistar um kako denesniov...
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Да успеам да се воздржам и да не ја убијам
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Da vlezam vo treta pozicija do krajot na letoto
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
da ne napisam nesto protiv " demokratskata " vlada pa majka mi da mora da me " prati " vo ludara
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
da gi zavrsam poslediplomskite studii i konecno da najdam rabota.....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Да одам да се запишам на факултет.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Да ја завршам дипломскава и да се вработам
![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Да преживеам
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
da bidam so sefot vo kancelarija
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
вежбам трикови а ла Давид Коперфилд
![]() еве сега ќе пробам еден трик ... и еден форумџија ќе исчезне ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Да јадам и да си легнам
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
... da se izbalansiram ...... i da se vratam u normala .....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....1150 primeroci...
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Да одам на вежбање после ручек.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |