|
Каков секс сакате |
Внеси реплика | страница <1 56789 34> |
Автор | ||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа немало место... тесно било.. па ај ја и ти да одиме у џакузи базентот..
|
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aј бе ќе прошетаме малку јас и ти надвор!!! Нек се стискаат овие двајца внатре, имам парно у кола јас!!!! |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе, седете си.. ние одиме у џакузи.. ( NRGMKD ..кај бе у кола па и ти сеа.. седи тука )
|
||
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More luge epten izlegovte od kontrola,do kaj stignavme sega?
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи јас да останам тука?!?!? ок наредена е!! А да ти ги даам јас клучевите од станот?!?!? |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на кратко- хаха.. ја и ги сме у џакузи базент сами двајцата.. енгие и NRGMKD излеа уште се у сауна...ако не у кола.. ама не знам, а ти па ми заспа у џакузиво..станиј ајде.. мислам не стануј седи ама разбуди се.. аааа
|
||
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ostavi me uste malku super e |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto e ova promeni na scenario.Jas sega neznam kade sum.Nekoj da me upati ako moze? |
||
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tuku izvinete sto vi krsam idila ama jas ke mora da ve napustam i da prodolzam so spienjeto u krevet
|
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Why baby?!?!? немој сеа па и ти!!! Ај на ЛП не ме заборавај!!! |
||
|
||
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikako nema shansi pa ti veke imas posebno mesto vo moeto srce |
||
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако си решила... оди спиј.. избриши се жива вода си, не укревет да ми легнеш водена.. ај право у кревет.. чао'С
|
||
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E Eleni me napusti.Cim e taka rabotava i jas si begam.Utre rano treba da stanam.Drugpat ke dovrsime.
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе си ојме и ја и NRGMKD , да не мислите ќе останеме уште у сауна... хаха ајт чаос на сите.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |