|
Дневник со Латас |
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Автор | |
ato
Група Регистриран: 08.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKO DA IMA VLAKNA KOGA NA SINGO MU GO LIZE
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најважни правила за секој новинар е да биде објективен, непрсистрасен и независен. Кај нас вакви новинари нема. Секој е зависен, а со самото тоа и пристрасен, од/за некого.
Кога веќе се зборува за Латас, еве, да речеме дека е добро што (во одредени периоди) напаѓа разни (сите) партии. Само ме „чуди“ како може Социјалистичката партија да биде толку безгрешна за да до сега не даде некаков коментар за неа? Или можеби дал, ама јас немам слушнато? |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера го фатив Латас на „Гласот на народот“.
Штета што беше при крај, баш сакав да го ислушам цел. На самиот крај заедно со Томиќ земаа ко некои баби да го оговараат Геровски. Едвај чекам колумна од него во „Шпиц“ во сабота да видам што ќе одговори. Изменето од maestro13 - 30.Јануари.2009 во 08:50 |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama jak na zborovi i ostar
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мноооогу си пропуштил/а не го слушна новиот прекар на Фрчковски и стратегијата на СДСМ??? ееее ти го чекаш Шпиц,јас чекам Фрчко да даде изјава се сеќавате кога Латас пиштеше по сите телевизии и по сите амбасади како ќе биде убиен,и ако го убијат да знае Македонската јавност дека го убиле Сашко Станинов и Љубе Бошкоски??? е па се надевам дека не е далеку денот кога некој навистина ќе му го даде она што му следува |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто некој да ја мрази СИТЕЛ? Овде станува збор за Латас!Тој е одвратен.Како појава ме потсеќа на Бени Хил во лоша бурлеска.Луѓето гледаат вести за да ги чујат новините, а не да ги слушаат неговите коментари.Затоа повеќе сител вести нема, ами сител коментари на ивона и латас!А кога Латас ги пофалил ВМРО-ДПМНЕ? Тој ги фали лугето кои се случајно членови на вмро-дпмне.А која е таа владејачка?
Изменето од lilica - 05.Февруари.2009 во 16:57 |
|
tacna
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GOLA VODA E , PRODADENA DUSHA ALI OKRECE SE KOLO SRECE
|
|
makedonija75
Нов член Регистриран: 09.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хеххе...еднаш имам слушнато дека Латас пред некоја година му завидувал на Мишко Талески од Шутел дека му доаѓале поексклузивни гости, а кај него не сакале.
Веројатно Латас не е свесен дека пристапот кон гостите му е лош, за разлика од Мишко кој е конструктивен. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Latas?
Iskreno ne mi lichi na prezenter na vesti,povekje nalikuva na poltron na vlasta ,a negovite t.n.vesti sum gi slushnala i vo pinakva verzija,nema da se iznenadam ako nashiot ''sonchogled'' naskoro go slushnam so sosema poinakvi stavovi i na druga televizija. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dnevnik so latas .... sredstvo za dobivanje nagon za povrakjanje ... ili kako lek protiv zapek
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zaedno so onaa budalata janko bi mu doslo kako dupla doza
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како не им текне да направат дневник со Латас, Јанко и Миленко....заедно
Ќе му дојде нешто како Монти пајтон.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите со негативни коментари... е јас ќе кажам дека мене Латас ми се
допаѓа, како презентер на вести, и уживам да го гледам дневникот со него ...!!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas sakam....bidejki vo toa vreme nema ni edna druga humoristicna emisija...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |