![]() |
|
Улогата и значењето на сексот во животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
очи имаме за да гледаме, уши - за да слушаме, ...
ако имаме пол, значи тоа има улога, значење и цел. ај пробај да преминеш улица со врзани очи и затнати уши ![]() ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
mnogu golema,
posebno kaj zivotnite |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sto zlatnik
![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
![]() Мислев на обострана желба, де! ![]() А, ти што помисли дека јас помислив? ![]() ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
neam poim zlatnik
![]() ![]() |
|
![]() |
|
DEFENDER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
sexualnosta e dar koj gospod mu ja dal na covekot, samo nekoj ja upotrebuvaat a nekoj ja zloupotrebuvaat. sex samo sto onaa licnost sto ja sakas ili ti se dopadja a ne samo od strast. ama kako dojde denes vremevo izgleda lud jebe zbunjenog
![]() |
|
>>> COGITO ERGO SUM <<<
|
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Zivotot e bolest koj se prenesuva preku seks
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
A seksot ja odrzuva bolesta,t.e. zivotot
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
priroden katapult
|
|
![]() |
|
nisto posebno
Изменето од becenevem - 27.Февруари.2009 во 18:12 |
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Seksot e mnogu normalna i prirodna potreba na chovekot.
Chuvstvata doziveani za vreme na seksot ne moze da gi zameni ni edna opojna droga. Seksot e prirodno vozvishuvanje na dvajca koi uzivaat vo istiot. |
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sekogas seksot e vinovnik za SE.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
seks...kako to gordo zvuci!
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |