![]() |
|
Опиши се! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 29> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ако сум ненаспана ,како болна да сум
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
посебен на посебен начин
![]() Изменето од Drlja - 12.Февруари.2009 во 15:12 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
back on topic...
непоправлив оптимист ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nezna zena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
tvrdoglava.
nekoi raboti odbivam da gi prifatam, pa izgleda kako bavno ili voopsto da ne gi razbiram lugjeto. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Black magic woman
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Згодна, плодна, неопходна
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
smeh ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
lupkam se vo lice koga nekoj me provocira, i so toa i/mu davam doznaenje deka ne mi e biten/a ni kolku crno pod noktot ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Lep ki upisan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
pa...............vidi vaka sega da ne preteruvam mnogu so opisuvanjata da ne se isplasite od mene
![]() ![]() ![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
BAS SEGA SUM KATASTROFA ZASO NERVOZNA SUM
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
e kako da se opisam samata sebesi ostavam tie sto me znaat da kazat za mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
ova na slikata nad mene mi ja zela kosata, a facata si je moja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |