|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 6364656667 118> |
Автор | |
DEFENDER
Група Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GRANICATA POMEDJU DOBROTATA I NAIVNOSTA (GLUPAVOSTA) OD DRUGA STRANA E MNOGU TENKA |
|
>>> COGITO ERGO SUM <<<
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znaci ako si dobar da si glup mozda izgledas naiven ama ne si ni naiven nie mislime taka.dobrinata izleguva od covekot,taja ne se preraskazuva nitu se zboruva za neja ,taja se oseka,a dali vredi mozda sega ne ali nekogas vo zivotot ke se setime na nekoi dobri dela sto ni imat nekoi napraveno.zasto sega vo ova denesnica ,preovladuva ljubomorata a ne dobrinata.zasto skrieno vo sebe ljubomorno ja cuvame zada ne se izdadime.
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas vredi da si dobar
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum dobra, i posle mi e krivo
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ako segogas oçekuvame da posle nekoja nasa dobrina dobieme nekoj orden......mozebi e i podobro da prestaneme so dobrinata.......dobrinata se pravi od srce a ,ne od raçunica.....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..добрината зависи од ситуацијата. Не можеш да си добар со некој кој ти игра сиртаки со твоите нервите. На тој ти му тераш пајдушкото...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....mamçe ,za mene nema situacija ......a nema ni za tebe .....priznaj
...ljugeto obiçno se pokajuvat posle napravenata dobrina
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako sum napravila nesto dobro vo zivotot,ne baram da mi vozvratat za toa ,sum go napravila zasto sum sakala a ne za da mi vozvratat.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da sekogas so razum i srce i nikogas ne go spomnuvam toa...od ljubov
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не зезај, правам добри работи кога според мојата проценка тоа е исправно и никогаш не сум се покајувал. Луѓето се каат кога со нивното добро дело му помогнале на лош човек, е ова не го правам Изменето од pmmladen - 18.Февруари.2009 во 22:30 |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro so dobrina se vraka i ako nekogas se osekam izigrana mnogu pati mi se desilo od sosema drug/a da izlezi nekoja dobrina i togas mi se vraka verbata vo dobroto.
Bidi covek |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Voopsto ne vredi da se bide dobar
Do sega nikoj fala mi nema kazano ,, zatoa vreme e naskoro da ja zamenam dobrinata so nesto drugo I vo pravo bile onie lugje koi postojano me sovetuvaa deka denesnite vreminja ne se ko porano i deka lugjeto se arogantni , zlobni i nenasitni |
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само да се биде добар вреди,ако не ви се исплати сега,ќе ви се исплати потоа.А да се биде добар значи да бидеш добар и да не очекуваш награда за тоа.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 19.Февруари.2009 во 15:22 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Внеси реплика | страница <1 6364656667 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |