![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 426> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakaaaaaaaaaaaaaaaaaam da sum doma......a ne na skolo sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ovaa da prestane da maltretira so glupostite za WORD saaaaaakkkkkkkkaaaaaaaaaammmmm cokoaldooooooooo |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Sakam da dojde vreme koga ke prestanam da gledam ofline po forumov i koga site ke bideme tuka na eden golem muabet........arno ama pak sum si sama i za nikade
|
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
|
|
precious..
|
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Jeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Ne sum sama
|
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
[QUOTE=strumfeta]sakam da ne mi bide olku dosadnooooo KAKO DOSADNO NEEEEEEEE, AJDE NA KAFE KAJ MENE |
|
precious..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=veda] EJ NE MI PRAVI SEGA VAKA, PROSTI EVE TE KANAM KAJ MENE KE SI NAPRAVIME FESTA OKI |
|
precious..
|
|
![]() |
|
EJJJJJ, DRUSTVO KE MORA DA VE NAPUSTAM EEE BRATUCED MI KE RABOTI NA KOMPJ. LELE BIDETE MI POZDRAVENI I VESELI KE SE CITNIME PAK POZDRAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
![]() |
|
precious..
|
|
![]() |
|
Malaaaaaa......digresija: " Sakaaaaaaaaaaaaaaam..........site da i pratite lp na Alekta i da i kazete da ne tazi.....mozee?!!!!!?" Ajde bidete polni so poddrska, na nasata drugarka ne i e dobro. Jas sega ke moram da kazam caos i se nadevam utre pak ke si pisuvame. Pozdrav!!! |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
A sto i e na Alekta? Jas po se izgleda mnogu propustiv.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
nisto ne i e na alekta nisto ne si propustila.... |
|
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
БРАВОССС за Алекта... што ништо не и е... а иначе арна си?? ( сакаааамммммм да глеам добар филм у друштво со добра девојка и да ја мавам со пуканки
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
dobra sum!!!!! sakaaaaaaaaam da gledam film vo drusstvo so zgode i ubav decko i da go mavam so pukanki |
|
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
хмммм.... и шо сеа... , е.. а имаш добар филм.. ?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |