![]() |
|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 190191192193194 922> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
clenkata nad mene mu e zena na clenot nad nea, a e zaljubena vo.......
![]() ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Aj kazi kazi!!! Sekoja tema nov decko ima!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
clenu nad mene ne ja izdavam dada mi..... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ЧЛЕНУ НАД МЕНЕ ТЕ ГУшКАМ ПРЕД СПИЕЊЕ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Clenke nad mene, a moze li i ja da te gusnam!?!?!?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
THANKSSS CLENKE NAD MENE!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Clenu nad mene ke bide li mnogu ako pobaram od tebe, da i preneses na clenkata nad tebe, da i prenese na clenkata nad nea deka jas ja pozdravuvam: Alektaaaaaaaa............kako si!!!!!!!!!!!!!!!!! Blagodaram odnapred!!! Изменето од veda |
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
clenu nad mene, samo malku potaka mi tezis slabicka sum
![]() |
|
precious..
|
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
![]() |
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
OKI E SEGA ETE SE NAMESTIV EEEE
![]() |
|
precious..
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Jas mislam deka site forumdzii se zaljubeni vo clenkata nad mene.A ako ima nekoj sto ne e, brzo i toj ke se zaljubi zasto naseto strumfce e golem srcus. |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Ја не сум, не дека не чини штрумфтчето..да не се навредиш штрумфетче... ама не ја ни познавам а и не сум имал ни реплики со неа...а ти члену над мене у кого си заљубена ( у штрумфетчето ) ?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Члену над мене, над те*е е членка, грешка си нешто.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 190191192193194 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |