IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Сопствено мислење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сопствено мислење

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Сопствено мислење
    Испратена: 16.Февруари.2009 во 17:39

Dali nekogas  vi se slucilo da go promenite vaseto mislenje za nekoja bliska licnost poradi toa sto  nekoj  drug vi kazal losi  raboti za taa licnost ?

Dali lesno go menuvate sopstvenoto mislenje ili im veruvate na  "carshiskite  muabeti " ?
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 17:42
Ми се случило да го променам моето мислење за некоја личност, меѓутоа не поради тоа што некој ми кажал некои работи за таа личност туку поради тоа што јас сама сум се уверила во тоа. додека не се уверам јас сама со свои очи никому не верувам во тоа што ќе го каже за некого
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 17:49
Kade letaat vasite mudri misli dami i gospoda jas mislam deka ne e dobro da menuvas mislenje cesto toa e za onie nestabilnite licnosti so labilen karakter ako nekoj zasluzil da se promeni neka se promeni na dobro boze cuvaj ne od zlo i loso!
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 18:45
Mislenjeto ne go menuvam nikogas, ako e licnosta sprema mene ok, sto saka neka si pravi so nejziniot zivot, site si imame privatnost.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 19:37
ми се случило да променам мои ставови под влијание на друга личност и тоа не ретко црвенеење
но мислењето што ќе го развијам за одредена личност, без разлика дали е блиска, не може никој да ми го промени
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 19:52
Ako mi e bliska licnost znaci veke dovolno ja poznavam. Ako e nekoj sto ne go znam samo sum pretpazliva kako so sekoj sto ne go znam. 
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 01:01
nikogas ne sudam po kazanoto ,si stvaram samata svoe mislenje ,za licnost koga e vo prasanje,
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 01:02
nikogas ne sudam po kazanoto ,si stvaram samata svoe mislenje ,za licnost koga e vo prasanje,
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 01:28
ne ...taka ne menuvam mislenje za nikogo...se dodeka jas licno ne se uveram deka e toa navistina taka ...
najslatkiot jazik ima najostri zabi
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 01:48
додека не се уверам,некоја личност ја знам онолку колку што сум успеала да ја спознаам.......
Но сега брзо,тотално сменив мислење за моја блиска роднина
Понашање и култура -0
Кон врв
Spirit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 20.Јануари.2009
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Spirit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 13:56
Sopstvenoto mislenje e rezultat na moment . Vo dadeni okolnosti si stvoril nekakvo mislenje za nekogo . A bidejki site se menuvaat so tekot na vremeto ,ne e cudno da se smeni mislenejto kon nekogo . No ako e toa rezultat na necie tugo meslenje togas necini .
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 14:13
Сопственото мислење за блиски личности не го менувам врз основа на нечие туѓо мислење или чаршиски муабети.
Ако случајно допре таков муабет до мене, на едно уво влегува, на друго излегувабла%20бла
Ако лично се уверам дека личноста не е таква за каква што сум ја мислела, е тогаш драстичноголема%20насмевка се менуваат работите.
Наскоро имав таков случај да сменам мислење за една личност...
Кон врв
DEFENDER Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Декември.2008
Локација: United Kingdom
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DEFENDER Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 15:43
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Dali nekogas vi se slucilo da go promenite vaseto mislenje za nekoja bliska licnost poradi toa sto nekoj drug vi kazal losi raboti za taa licnost ?

Dali lesno go menuvate sopstvenoto mislenje ili im veruvate na "carshiskite muabeti " ?

nikiogas ne nasednuvam na tracevi osven ako ne se uveram sam vo vistinata. monce good thinking
>>> COGITO ERGO SUM <<<
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 21:26

Ретко ги проценувам луѓето правилно.......... .......

Би сакала да не е така, но.......тоа е вистината........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.