|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 131> |
Автор | |
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ај не зборете така за прилепчани! Јас сите прилепчани што ги знам се супер луѓе и со задоволство се дружам со нив Имав и една школска од ПП со која изгубив контакт, а толку многу сакам да ја видам!
|
|
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море ако можам да го кандисам татко ми да ме однеси до таму утре, ако има место, арно ќе биди
да одам прилепчани да си ги видам, ебаго |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е сега оти ги испофали прилепчани,кажувај која ти е школската,јас ќе ти ја најдам јас учев во Скопје,да не сме школски???? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda e onaa sto mene mi bese od fakultet
inaku , bez pari vo djebot ne odete na kafe vo PP Изменето од miroslav_g8 - 15.Февруари.2009 во 20:51 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. Prilepcani Koj ne gi znae skapo gi plakja... Koj gi znae bez pari gi zema... vo drushtvo
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
наскоро баш планирам да одам во Прилеп, одамна не сум бил! А и во Битола ќе одам, конеќно и градот на конзулите да го видам и после тоа Кратово и Македонски Брод ќе ми останат единствените македонски градови кои не сум ги посетил
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za PP , slobodno ponesi nekoj denar povekje od planiranoto ......... da ne se sluci da te povedat na sirdeni pa sto znaes , sve moze da se sluci
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Šega na strana .......... site se dobri kako ludje ........ ednostavno ne mozam samo da se odlucam , dali se Prilepcanite ili Bitolcanite najprekrasnite drugari koi gi poznavam a gi znam podosta
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:20 |
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne jas bi ti rekla sakaj gi dvata i postuvaj gi kako takvi a od kade se ic i ne e bitno,bitno e deka tvrdis deka ti se drugari
Изменето од Andjelina - 15.Мај.2010 во 00:05 |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:20 |
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemav ni namera mila takva samo sakav tebe da ti dadam nesto do znaenje koe ti izgleda milo ne go razbra
Изменето од Andjelina - 15.Мај.2010 во 00:05 |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:19 |
|
Внеси реплика | страница <1 5455565758 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |