![]() |
|
Дали свирите некој инструмент? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Па пред некое време почнав
![]() Инаку иам и на електрична пробано, уфф, позакон е. |
|
![]() |
|
Legenda883 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
![]() Interesen profil imash i baagi iskompliciran.
![]() Mi se dopadna i tvoeto "svirkanje", PA SO SREKA NA 14 ti Lou.
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
не свирам на ништо ама сон ми е басот
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Најзакон е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Sakam vakva
![]() ![]() Odamna i go imam frleno merakot ![]() Изменето од Lithium - 19.Февруари.2009 во 16:58 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Takva?Fender Stratocaster HSS,ke ja prodam kukjata za takva.Jas imam takva samo bela i ne orginal.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E vakva imam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
drnkam na akusticna gitara koa imam moznost cat-pat....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Ма не само куќата, и автомобилот со се куќата ќе ги продадам
![]() Ми остана у срцево гитарава ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Животна цел ми е таква гитара само малце подобра,значи и поскапа
Fender Stratocaster Deluxe HSS,boja kako segasnata moja,ili kako taa sto ja pokaza ili sunburst. 1300 dolari nekade e vo USA,ama da se donesi kaj nas mozi da fati dosta poskapo. |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A како што имаме сите ``длабоки`` џебови може да си ја дозволиме
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Пари ќе се најдат од негде,ама дури не почнам професионално да се интересирам за музика ваква гитара не ми треба.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 19.Февруари.2009 во 17:13 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |