![]() |
|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 30> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakam iskrenost, ama ako se moze da ne ja davam
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
![]() |
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I nema, nitu imalo
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
Me navreduva, normalno koga gledav kako eden mocko so stapala gazese po boja i potoa na platno i poznati kretenski faci mu rakopleskaa falejki go kako nadaren slikar vnuk na eden nas poznat bradat majmun
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ne treba da te navreduva sto si dovolno sposoben da procenis samiot sto e dobro a sto loso i sto imas hrabrost da ja kazes vistinata od koja povekjeto se plasat da ja kazat za da ne se izdvojat od grupata
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Ama mi go plesnaa. Ja ke si odam sega navreden. Aj cao !
PS. ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
oooooo da, nekoj ako mi kaze deka mi e skolski ke mu ja bapnam edna
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
nikogas ne sum navredena
![]() sakam da mi kazat vo oci ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
vistinata si e vistina
![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Vistinata samo mozi da ne zaboli ko ke ni ja kaze nekoj, a nema potreba od navreda
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Podobro da mi kaze kako sto e, otkolku pred mene edno, zad mene drugo, i od kritikite se uci, nikogas ne se navreduvam
|
|
![]() |
|
Mene lagata nikogas ne me vregja...me vregja vistinata deka nekoj laze.
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |