|
ЕВРОСОНГ 2009 |
Внеси реплика | страница <1234 30> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тапкаме во место мила...како и секогаш...
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi slusnav refrenite, site se koj od koj - KATASTROFA, aj da ja pustime Kaliopi taa najmnogu placi, epten i se odi
|
|
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shto velish, koga ne gi biva za peenje, togash za NAJ-plachenje da gi ispratime.
Gi slushnav i jas sega pred malku (blagodarenie na tipot shto gi prati od you-tube) isto taka ne sum voodushevena, megutoa i ne iznenadena tolku. Ima samo nekolku shto barem malku se izdvojuvaat po moj vkus (ili nevkus za nekogo) a toa se;
Od prvata vecher;
Andrijana Janevska, Konstantin Papa (iako pee pesna shto e "veke videna i slushnata"...sepak e simpatichna) a kako shtosni i ludi beshe taa grupata so "gangsta oro".
Od vtorata vecher;
Jasmina Dimirova i Naum i Kaliopi samo. Filip Jordanovski go izdvojuvam kako NAJSHARMANTEN a vo celost od dvete vecheri NAUM i KALIOPI. Megutoa ne samo radi "plachenjeto" tuku i najinteresna mi zvuchi....barem od toa shto mozhev da slushnam i prepoznaat po refrenite ili muzikata.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se vide so kompozitori iame vo drzavava..pesnive se sramota spored mene..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пак ќе се сториме резил пред Европа
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj sve ne pretstavuva vo evropa pred i da se sluci evrovizijata , nisto strasno ..... presrameni sme oho hooooooooo
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj kazete mi ako ne vi e tesko koj od poznatite ke pee...pls...ne sum vo tek bas...
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na prvata strana od ovoj topic gi imash site informacii lady. A podolu vo postot na ZOTE gi ima i linkovite od you-tube i da gi slushnesh refrenite na site pesni.
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене искрено најмногу ми се допаѓа на Патници иако не е баш евровизиска.И покрај тоа Здравка има стрАшен вокал!!!
|
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas se slozuvam so tebe....a Zdravka ja poznavam i licno i mozam da kazam deka prekrasno pee i prekrasna licnost e ...mozebi i podobra e od nejzinata bratuceda....nasata Karolina!!!....i jas sum za niv...napred samo Bitolcani!!! |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене многу ми се допаѓа таа песна. Во Топ 5 ми е за овој избор. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do sega sme imale kvalitetni pejaci so bezvezni pesni ili neiskusni pejaci so odlicni pesni, ovoj pat kolku sto vidov nemame nisto!
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаме плагијат Песната дрво без корен на адријана јаневска е плагијат мелодијата е исто со носечкиот soundtrack од филмот The Legend of Zorro. http://www.youtube.com/watch?v=HH5fZmjUo68 Песната подолу многу ми личи на онаа од Емилија Гиевска - Патувам низ времето. Де вие шо мислите http://www.youtube.com/watch?v=nd77uISW_H8 |
|
Внеси реплика | страница <1234 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |