IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 19031904190519061907 2116>
Автор
Порака
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 12:43
А ќе има уште многу лумпување, за 10 дена ми е роденден... така да може да си ги спојам па цела недела да славам
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 12:44
Originally posted by OUST OUST напиша:

и јас да ти кажам за што и да ме пратат моите во продавница , одам и купувам. Ама кога ќе ми речат цигари да им купам, НЕ ИДАМ Сега бидејќи знаат, не ме праќаат веќе
голема%20насмевка....da ne diplomirase denes....ke se somnevav deka si eden od moite sinoviзадоволствоvaka znam deka si  eden omilen prijatelголемо%20гушкање
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 12:45
Originally posted by granny granny напиша:

и јас да ти кажам за што и да ме пратат моите во продавница , одам и купувам. Ама кога ќе ми речат цигари да им купам, НЕ ИДАМ Сега бидејќи знаат, не ме праќаат веќе
голема%20насмевка....da ne diplomirase denes....ke se somnevav deka si eden od moite sinoviзадоволствоvaka znam deka si  eden omilen prijatelголемо%20гушкање

немаш поим колку ми е мило што те читам повторно!!!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 12:48
УФ РОДЕНДЕН ... ПАК ЌЕ ЧАСТИШ

ЗНАЧИ УБАВО ТИ ТРГНАЛО МЕСЕЦОВ

ГРЕНИ ОД ТЕБЕ ОЧЕКУВАМ ЕДЕН "ORIGINAL" АВАТАР
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 12:50
Не е проблем за частење само нека е за убаво!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 12:53
ТАКА Е OUST

СЕГА ПОЗДРАВ ОД МЕНЕ ... ДО ТРЕТА ... АКО НЕ И ДО ВТОРА

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 12:54
Поздрав и имај убав ден
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 13:11

пипллллллллллллллл

кажувајте кој што пие!? Го положив последниот испииииит [:D/]

pa cestitamголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање znaci sega uste diplomskata e na redнамигнување
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 13:18
ај добар ден
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 13:19
позз весело нека биде
ама на крај сметка некој мора да плати отидов на работа
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 13:23
Dobar den Fiksголемо%20гушкање

Orka, pozdravi go sefotнамигнување
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 13:25
здраво ља фиј

како си?
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 13:29
Dobro sum...trebase da imam cas, ama ucenickata ne dojdeплазење pa eve sega tepam vreme na internetголема%20насмевка
Ti kako si?
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 13:34
dobar deeeeen na site vnatre големо%20гушкање pa kako ste ? pa sto praite ? pa neli vi nedostasuvav ? a ? трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 19031904190519061907 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,047 секунди.