IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Проценка
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Проценка

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
Автор
Порака
butterfly5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 11:23
More voski nema ni za lek vo posledno vreme,ne se setile uste deka gi ne,ma pa da napravat nekoi novi,mutanti pa posle tesko nas
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 15:23
koga kje me fatat ziva decata kako im gi jadam cokoladiteцрвенеење
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 11:29
Според многу работи ги ценам луѓето.
-Физички, психички, интелектуално
Не избрзувам со заклучоци, но често првиот впечаток не ме излажал.
А се имам и преварено ама тоа зашто сум негирала да и верувам на сопствената интуиција.
Кога ги проценувам луѓето од физички аспект запазувам многу детали кои ми даваат информација за човекот како на пр; лична хигиена на заби, раце, нокти, коса, лице
;потоа облеката пред се колку е уредна и чиста и морам да нагласам дека се гадам од луѓе што фармерките им се прљави на газот, тие се обично многу немарни и знаат да бидат нечисти воопшто за мн.работи.
Способност за комбинирање бои, со чевли, со парчиња облека.
И секако најмногу од се како се однесува особата Х во дадени ситуации, како реагира, што прави и секако што зборува пред мене, пред повеќе луѓе.
Тоа отприлике
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 19:02
Mozebi veke deluva kako klise ova so ke go kazam ama taka osekam..gi cenam lugeto spored toa sto go nosat vo sebe,vo dusata..iako retko ,vo zivotov mi se ima deseno da procenam nekogo poradi svojot izgled i spored toa da kazam kakov e..ama otkako se izgorev ednas poveke ne mi teknalo na pamet da gi gledam lugeto na toj nacin,zatoa sto navistina e pogresno..ama realnosta kaj lugeto e druga..site se smeat ili se izigravaat koga ke vidat debel covek,ili osoba so akni,ili premnogu niska osoba itn..za zal seuste ima takvi luge i koj znae dali nekad ke se iskoreni toa da se faka seir na sekogo..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 21:37
Се што не е виртуелно ми е досадно и не се обидувам да проценувам
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2009 во 17:05
toa e manata kaj lugjeto, sto nikogas ne priznavaat deka procenkata ne im bila tocna
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 10:12
spored karakterot
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 11:03
losa procenka imam
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 14:51
СПОРЕД ТОА ШТО ИМААТ ВО ДУШАТА И СРЦЕТО ДОБРИНАТА Е НАЈСИЛНИОТ КРИТЕРИУМ НА МОЈАТА ПРОЦЕНКА
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 14:53
само едно
дали е интересна личноста
ако не ми е интересно, може да биде какв сака, џабе еизненадување

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 19:44
Po toa koja tema im e omilena za razgovor
Ako mi gi kazuva licnite problemi i mnogu privatni raboti ili pak koga ogovara - znam so koj sum fatila rabota
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2009 во 10:53
секогаш првата проценка ми е била верната проценка.
често не сум имала поверение во неjа.
и секоj пат сум погрешила.
сега знам- тоа што прво се затврди како впечаток- тоа е тоа.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2011 во 20:31
Да не ми се уроци, до сега точно знам да проценам кој каков е без да погрешам.

Не дека се фалам, ама стварно одлично ми иде со проценката задоволство
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2011 во 16:45
...mene denes, slabo
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.