|
K-15 ТЕЛЕВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||
IRENAA
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A BE SUPER SI E TELEVIZIJATA JAS VEKE SEKOJ DEN JA PUSTAM I BAR ZNAM SLUSAM NASA MUZIKA TREBA USTE MNOGU DA SE TUDAT DA JA SMISLAT PROGRAMATA AMA SEGA POCNAA KE SE POPRAVAT VO IDNINA IMA POSAKUVAM MNOGU SREKA I MNOGU GLEDACI
|
||
samir_sneijder
Сениор Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе добра ... за добра не е добра . Бидејќи цел ден 2-3 скеча. па не е нормално мислам ако све к-15 ... к-15 да све . А не само музика
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вечерва е последната епизода. Ќе видиме дали вечерва ќе се даде. Досега добро издржа.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова претпоставувам дека се работи за Нина
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Супер се!
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ako se reprizi skecevite... dobri se...
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иако, не се се секогаш за пред деца, мора да признаеме.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ајде ма марија..... никој не би можел да направи скеч а да ги насмее сите....посебно возрасните со шеги за помали деца....а уствари тие со такви скечови и си почнаа мислам...али како и да е......во секој случај добри се....а програмата горе долу...добра е ама сепак "плачи" за внесување на некои новости |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам не дека не се смешни и на децата им се смешни, генијални се, ама понекогаш јас сум таа што се чувствувам непријатно кога има некој мрсен скеч а го гледам пред децата ...(мома од средниот век сум јас)
|
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ах да те разбрав од предходниот пост мариа.....нооо.....што знам некако на таа тема се прават најсмешните скечови барем така мислам јас
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, така е. А знаеш во едно интервју со Бубо Каров беше начнато токму тоа прашање (за “мрсните скечеви“, “речникот“ и децата што ги гледаат), и Бубо рече вака: “Па ние и никогаш не сме рекле дека К-15 е за деца.“ И тоа е така. |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mnogu deca ... more taka reci site deca gi znaat napamet nivnite skecevi... gi ucat polesno od stihotvorbite... ...
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu pcuenje, ulicno odnesuvanje, nikakva kultura,
ama ne se primetuva zasto bas odgovara na sredinata |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dosadna mi stana ...retko ja gledam
|
||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |