|
ФРЧКО претседателски кандидат на розите |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ooooo pa jas nikogo ne obviniv deka mu ja spori strucnosta na Frckovski
Kolku i da pishuvaat nekoi vesnici okolu mokjta na Crvenkovski da nareduva kje pokaze glasanjeto. Crvenkovski moze da im nareduva na oni 100tina vo Bihacka ama..pak kje povtoram 10 000 potpisi ako moze Crvenko od opozicija da naredi na tolku, mene bi mi bilo zagrizuvacki. Jas samo si kazuvam ona shto go mislam jas. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не ни спорам дека Фрчко ќе добие гласови на изборите, и тоа сигурно ќе биде голема бројка...
Кај нас уште се гласа за партија а не за човек, како што би требало да биде барем на претседателските избори. Тука сметам дека најважни се квалитетите на кандидатите, а партијата што ги предлага стои зад нив само за да им обезбеди политичка моќ и гласови. Сеуште има граѓани кои ќе гласаат и за магаре, доколку биде предложено од “нивната“ или партијата што ја симпатизираат, само затоа што магарето е предложено од “нивните“... или чисто од магарешки инает |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a za koe "magare" vie ke glasate ako ne e tajna...crveno,plavo,ili belo? nemoj samo da dades odgovor vo druga boja!
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да ги чкртнеме магарињата
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фрчковски е познат како човек за кој во времето на неговото министерување во министерството за внатрешни работи, изби аферата "Анафора" , во која Фрчковски примал поткупи и скапи подароци од страна на грчкиот разузнувач Грилакис.
памти ли некој дека во времето кога Фрчковски беше министер за внатрешни во Македонија се вееја само македонски знамиња само тогаш и никогаш потоа сега во поголемиот дел на Скопје и во пола Македонија се веат албански знамиња кога одам накај Тетово имам чувство дека се возам низ Албанија истото чувство го имам и низ Скопје имал и Фрчковски свои светли моменти не е фер да бидеме слепи при очи ова е време кога треба да бидеме реални валкан долен веш немаат само анонимусите кои се во председателската трка сите останати кои било кога биле во власта нормално имале и добри и лоши потези е сега кој што сакал да запамти,тоа е индивидуално |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не гласам за магариња |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ti li se gordees so toa sto frckovski ubil lugje samo sto veele albansko zname ?!... me iznenadi ...
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анџи ма, јас го цитирав целиот текст, токму поради поврзаноста на Фрчко со грчки разузнавач и нудење поткуп на претседател на држава, а не поради скапите подароци.
Такви аферички анафора, метафора, и шо ти јас знам за поклончиња и поткупи имаат сигурно сите политичари, не верувам дека има некој имун на тоа... Но друга работа е соработка со разузнавач од земја која сака да ни го смени името и идентитетот... знам оти ја сфаќаш разликата И ова не е валкан долен веш од неговиот приватен живот, туку од неговата службена кариера. |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ,не се гордеам со тоа
ама и некои други кои сега се топорат како најголеми патриоти убивале...и повеќе... ама не се гордеам ни со тоа што на секој ќош се веат знамиња од друга држава не се гордеам ни со тоа што секој кој ќе дојде на власт доаѓа со цел да не опљачка не се гордеам ни со тоа што никој не се грижи за сопствениот народ не се гордеам ни со тоа што сме сите разделени на милион парампарчиња и сите гледаме крвнички на оној другиот а тоа го постигнаа политичарите со помош на медиумите не се гордеам ни со тоа што сме на пат да станеме зомби...дозволуваме да ни ги перат мозоците и искрено, ако победи Мируше Хоџа ,заради тоа што е жена,можеби е поголема веројатноста да се придвижиме од статус кво зашто од исфрустрираниве машки политичари ми е преку ..... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова погоре беше одговор на Пацифист
Анастеа сето тоа ми е многу јасно ама јас не гледам некој кој зад себе нема афери од некој се потешки од некој полесни едноставно,ме нервира фактот што сите АМА СИТЕ се тотални лузери а вие сте се запнале Фрчко ...сатовите...Фрчко....сатовите секој ден сме се подлабоко во гомна кога еднаш ќе се тргнеме |
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаат рејтинг, факт е
мајмун да стават за кандидат, ќе победи |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Frcko ne ubi nikogo , samo koga bidna Bitpazar, znaese da se spavi so niv, i koga gi stavija znaminjata gi smesti vo zatvor , za da VMRO gi oslobuduva....
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС ЗНАМ ДЕКА ЌЕ УЖИВАМ ДА ГО ГЛЕДАМ КАБАРЕТО ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА
леле како ќе ги поти, хехехехех..... |
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..на крај краишта што му фали на човекот,.... по што се разликува од оној .... “Професорот од комунистичка Југославија,.... БЕЗ ИМЕ“,....дали ДПМНЕ се одлучи за оној кој ќе ги „СЛУША“..... дали се заебаа со Борис,.... Тој Си имаше свој интегритет!?..... што се стори со човекот кому Македонија МУ беше инспирација,....
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |