![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 360> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znam deka mora da najdam nekoja podobra metla...ovaa veke ne mi vrsi rabota
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....znam deka ......çovek bez zbor....e....çovek bez karakter
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
znam deka....
koga covek nesto navistina saka toa i go dobiva.... no... nekogas toa se slucuva koga taa zelba ke izbledi ... |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..znam deka kje s enarucam..i kje legnam da spijam
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека.......морам да издржам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
znam deka utre edvaj ke stojam na rabota poradi stomakov...ama toa e sto e
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ВАКА НЕ БИВА ... ДО КАСНОО
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
знам дека ако направам нешто, можам гадно да се заебам...ако не направам ништо, СИГУРНО ке се заебам
ае у пи*ку матер! |
|
![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Знам дека имам куп ( ма планина) книги за учење, па и оваа семинарска, па и идејна скица, па..........се знам.......дека треба....... |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
...i ponatamu ke e vaka.....ama toa e .....
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека.....размислувам негативно
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЗД ... ЏАБЕ ДРЕМАМ
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Znam deka misli na mene ..... |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
знам дека повеќе збориш за другите,а за себе речи си нисто,па нема потреба да се гижиш за ....остатокот
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 191192193194195 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |