![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 1093> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vedicke be!!!! pa vcera praevme muabet...:))) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
dali ke se opametam nekogas ili cel zivot ke bidam vakva |
|
precious..
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
za Klementina: kje se opametis.....nekogas.... btw mi se vrtka...mi se vrtka....so mi se vrtka be niz glavata???? aaaaaaaa da da....: leleeee neeee, utre imam test matematika, a ne znam ni so e temata....
i mi se vrtka: eh koga bi imala edno dzinovsko Toblerone.... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Da ucam li da ne ucam.......tu aj ne a ili da...aj poposle
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
зЗОШТО СИ МЕ МАЈКО РОДИЛА - е оваа мисла ми се врти во глава |
|
![]() |
|
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
KOGA KE DOJDE VREME ZA DOMA E TOA MI SE VRTI VO GLAVA.
|
|
sm
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ми се врти ми се врти во глава
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brmbrm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 405 |
Mi se vrti ama... od vino mi se vrti.... pa kaj si be ti na imenden da dojdis snosti?
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Каков именден Алтан????
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Леле з'ш бе алтан не ме подсети ќе дојдев на слава и слободен ден ќе зедев ако требаше.. Да не пукниш знаеш како ми е мака сега..
Нека ми ти е вечно името Алтан уште многу години да го славиш. Опрост за сега изумив вервај ми. Кога ќе идам и вино ќе ти дојнсам ветувам. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
mi se vrti misla kako do 1000 evra da dojdam ....
|
|
precious..
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
mnogu cesto mi se vrtit ovaa misla samo so razlicni akteri:more kolku se jaki ovie DREAM THEATER.
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
кога ќе одам скопје?????!!!!!!
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
можеееее....
![]() ![]() ![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |