|
Петок 13 |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Февруари.2009 во 19:06 |
Majko mila...aj pobrzo da pomine...
slusham mnogu avioni problemi so poletuvanje...so sletuvanje... Veruvate li vo PETOK 13???? |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne...do sega ne mi se slucilo nisto loso
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno od uvek petok 13 go smetam za srekjen den...a ne za baksuz....eve i denes imav golema srekja.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ако е лошо времето нормално дека авионите ќе имаат проблеми со полетување и слетување
Конкретно во петок 13 не верувам бидејќи од нумеролошки аспект не е некоја фатална комбинација доколку не се најде во опкружување со некои др негативни бројки. Можеби е само енергетски негативен бидејќи на денот луѓето ја хранат атмосферата со своите ирационални стравови и придонесуваат за општата фама. И од тука потекнува причина-акција-реакција синџирот. Сум имала многу пофатални датуми од овој во мојот живот, хаххахаха, ништо од ова. Го сакам петок 13 зашто цела вечер ќе даваат супер филмчиња на тема на тема |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене петок 13 ми е најсреќен деn,...нашколо екстра -2 петки,..и плус дознав дека за скоро идам на натпревар
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Petok 13... ushte 4 casa... posle kje cekame 2 meseca..pa pak strav...misla...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Петок 13 е ден како и сите други денови. Ден кој од нас зависи дали ќе ни биде повеќе или помалку успешен, како и од мал сплет околности на кои не секогаш влијаеме.
А ова со авионите, со оглед на тоа што двата скопски кои денес принудно се вратиле и паднатиот американски-припаѓале на ист производител, а при тоа секогаш се можни сериски грешки. (на Нејшнел Џиографик често има вакви емисии) |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе за се се криви филмојте,..им го тупат мозокот на народов да верува во нешто,..што не постои!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е,со среќа петките и уште петки да си редиш и уште многу по среќни петкок 13-сти да си имаш |
|
Љубов и само љубов
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас како предходниот член,хахаха на тој ден интересни филмчиња даваат Инаку не сум суеверна ниту верувам во тој ден дека ми е току...што знам лош...брхаха,барем до сега |
|
Љубов и само љубов
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СОСЕМА ОБИЧЕН ДЕН
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na petok 13 mi se slucile najubavite raboti vo zivotot
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исти ко и четврток 12
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |