|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 672673674675676 717> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не ми тргне мамче ... Ми тргне ли- бербат правам
Знам и ти што обожаваш ова време од денот...ПОВЕЛИ Изменето од Biba_G - 13.Февруари.2009 во 18:25 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne velam z adzabe..od kal da e od KV da e
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja cest Biba ...prekrasno mapraveno...ova e majka da jade..kerka da gleda ...i kako bese posle....vazno znam deka nema da i dade...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..detevo ni e struja...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега може ли да здивнам? Мислам дека се покажав за денес |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..zdivnuvaj...i jas vecerva reshiv da zdivnam... posle da mozam da teram cela nedela...
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамче... го почасти ли денес дипломецот со нешто специјално?
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaaa... mama sekogash ima "crn fond" vo skrienata pregrada
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ste ubavici...gladam ste se kafosale...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... e moja ubavice... zacisti li
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zacistiv majce..zacistiv...duri metlata ja iskrsiv
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E more milo pa shto kitno pismo ti napishav...i otide aram...
|
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 672673674675676 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |