IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - Скопје најубавиот град во светот!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Скопје најубавиот град во светот!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 32>
Автор
Порака
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 18:26
kakov e naslovot takvi se i komentarite...trebese poinaku da se formulira... a da e ubav- izvini ne e...ima i poubavi...
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 22:42
прво за сите од другите градови што се буните и го плукате скопје имам едно прашање:
што има во другите селца (да селца, не градови, големи колку една скопска населба) што во Скопје нема?

не знам кој е уфилман тука збунетост    другите ви златни родни градови од Македонија не се ништо подобри!!!

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 22:46
и одма сите сте се фатиле за валканоста, па дајте во другите градови нема ни асфалтирани улици, нема ни канализација
можете нешто друго да измислите освен валканоста?
плус валканоста е создадена од некултурата на самиот народ (а да ве потсетам дека во скопје не живеат само скопјани)
еве да биде ганц чист градов, какво мислење ќе имавте за него?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 23:14
pa vo toa e i rabotata...se so cinese i ne cinese zamina skopje...a i glupo e da se sporeduva skopje so otanati gradovi..taa e metropola za makedonija i treba takva i da bide vo odnos na dugite metropoli vo svetot..a sega taa e na opaska...duri i bagdad e ...aj da ne recam podobar..
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2009 во 09:23
se slozuvam so zabegan ........ vo odnos na pogolemite svetski sela , skopje barem ima asfaltirani ulici i semafori ............. a sto se odnesuva so " se so cinese i ne cinese zamina skopje " , i toa e tocno ... i se uste kako relikvija gi cuvaat opincite na vidno mesto vo regalite голема%20насмевка ......... sala na strana .......... mozebi  ne e najubav ama edno e sigurno ........ NAJGRD e sigurno голема%20насмевка

Изменето од miroslav_g8 - 10.Февруари.2009 во 09:24
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2009 во 12:16
да бе све не ви чини
а ако некој кажеше битола е најубав град на светот, ја како требаше да реагирам? да ја навредувам и да ги заебавам нејзините жители?
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2009 во 12:32
Ja ne sum videla od niedna drzava lugje koi tolku si go vregjaat i si go omalovazuvaat glavniot grad na nivnata tatkovina..bez razlika dali se rodeni u nego,lugeto od sekade si go pocituvaat gradot,koj sto e glaven vo drzavata..znaete li vie kolku gradovi vo svetot se glavni gradovi na drzavi a ne se najgolemi i najubavi??pa pak nikoj ne gi omalovazuva i ne pluka po niv..se glea kolku si ja sakate drzavata..kako vrodeno da vi e toa od mali da se mrzi Skopje i tocka..e neka vi e de..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Dora Bakojani Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2009
Поени: 130
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dora Bakojani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2009 во 16:36
газење%20од%20смеење makedonska posla! i posle , na bugarite nasle da gi zaebaaat!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2009 во 16:40
so vrska ima muabetov?
Кон врв
Dora Bakojani Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2009
Поени: 130
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dora Bakojani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2009 во 17:00
ako se uklopis poveke , ke sfatis
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2009 во 21:17
Originally posted by Eli Eli напиша:

Ja ne sum videla od niedna drzava lugje koi tolku si go vregjaat i si go omalovazuvaat glavniot grad na nivnata tatkovina..bez razlika dali se rodeni u nego,lugeto od sekade si go pocituvaat gradot,koj sto e glaven vo drzavata..znaete li vie kolku gradovi vo svetot se glavni gradovi na drzavi a ne se najgolemi i najubavi??pa pak nikoj ne gi omalovazuva i ne pluka po niv..se glea kolku si ja sakate drzavata..kako vrodeno da vi e toa od mali da se mrzi Skopje i tocka..e neka vi e de..
е ова сакав да го кажам, фала што се изрази наместо мене голема%20насмевка
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2009 во 12:44
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

е ова сакав да го кажам, фала што се изрази наместо мене голема%20насмевка

Nema problem..od dusava mi izleze..veke mora da im se objasni na lugjevo nekako..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
galenaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2008
Поени: 4107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај galenaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2009 во 23:42

Eli ne bidi tolku sentimentalna svoeto mislenje sto nekoj ke go kaze ne treba drug da go nervira,a da sme realni deka Skopje e najubav grad vo svetot ili ne e vistina deka si shetala vo poke gradovi ili si vo zabluda
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 11:53
pa,...i stvarno e najubav!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.