|
Каде ќе патувате ова лето? |
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Автор | |||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..не на одмор,..само онака,..кратко патување- екск*рзија..многу би сакала да го посетам Кокино..
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo grcija se razbira , ljubovta ne poznava granici
|
|||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Шпанија, а може и Хрватска - само да можам да си дозволам.
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So ogled na toa deka neam otideno u Hrvatska od pobliskive destinacii bi sakala da otidam..ama zdravje..
|
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Spitzberg ostrovi, kade sonceto letno vreme ne zaodja a temperaturite se okolu 18C
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
од наведениве Шпанија(и жал ми е што летово имав донекаде шанси да одам а не се обидов до крај)
Инаку сакам Египет |
|||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ova zvuci kako Skandinavija? Inace jas znam mala turnea niz Makedonija zlatna i na vrakanje doma 10 dena Hvar a bi sakala Mexico ama nemat Изменето од Biolica - 11.Февруари.2009 во 10:58 |
|||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Постојат навистина туристички туриhttp://www.spitsbergentravel.no/eng/ би сакал летно време да отидам, а зимно време да појдам до Мјанмар, Лаос, Камбоџа, Виетнам, Тајланд, Малезија, Сингапур и Филипини. Изменето од Majkl - 15.Февруари.2009 во 10:10 |
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na MORE, vo Ohrid mi studi... |
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hrvatska
|
|||
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Od gore navedenite ponudi Hrvatska dagja vo predvid,no ova leto sakam da odam vo Tunis.
|
|||
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Paaa Crna Gora Najverovatno ke se odi ova leto vo Crna Gora na odmor so mojata malecka
|
|||
|
|||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Norveska e odlicen izbor , bujrum na kafe kaj mene 300 km od Oslo sum ama vo SW:) I jas sakam Laos se pobezbedno i pobezbedno e odmor tamu , sledna zima zdravje . Tajland e prepkrasno ama preekploatirano e , taka da jas bi zaminala Malezija pred Tajland:) |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahaha,..sega sfakjam zoshto biolica ,..za ziva glava ne bi u ,..grcija,...
slushaj , devojko,...da sum i jas tamu kaj shto si ti,..i jas ne bi ni pomislil da se "simnam" kaj niv,... samo,..nemoj da mi go meshash tvojot izbor,..so toj na ovie ,..dole shto si gi ostavila.. |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |