|
Која песна ве опишува.. |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Февруари.2009 во 20:24 |
...и потсеќа на вас кога ке ја чуете...
(не видов ваква тема...ако има фрка слободно....знаете..) Мене... http://www.youtube.com/watch?v=Rm-fdGaC2QY&feature=related "Savin' Me"
Prison gates won't open up for me On these hands and knees I'm crawlin' Oh, I reach for you Well I'm terrified of these four walls These iron bars can't hold my soul in All I need is you Come please I'm callin' And oh I scream for you Hurry I'm fallin', I'm fallin' Show me what it's like To be the last one standing And teach me wrong from right And I'll show you what I can be Say it for me Say it to me And I'll leave this life behind me Say it if it's worth saving me Heaven's gates won't open up for me With these broken wings I'm fallin' And all I see is you These city walls ain't got no love for me I'm on the ledge of the eighteenth story And oh I scream for you Come please I'm callin' And all I need from you Hurry I'm fallin', I'm fallin' Hurry I'm fallin' All I need is you Come please I'm callin' And oh, I scream for you Hurry I'm fallin', I'm fallin', I'm fallin' |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=Hbm4G_7rGzQ&feature=channel
Well I couldn't tell you why she felt that way,
She felt it everyday. And I couldn't help her, I just watched her make the same mistakes again. What's wrong, whats wrong now? Too many, too many problems. Don't know where she belongs, where she belongs. She wants to go home, but nobody's home. That's where she lies, broken inside. With no place to go, no place to go, to dry her eyes. Broken inside. Open your eyes and look outside, find the reasons why. You've been rejected, and now you can't find what you've left behind. Be strong, be strong now. Too many, too many problems. Don't know where she belongs, where she belongs. She wants to go home, but nobody's home. That's where she lies, broken inside. With no place to go, no place to go, to dry her eyes. Broken inside. Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's falling from grace. She's all over the place! Yeah!! (yeah) She wants to go home, but nobody's home. That's where she lies, broken inside. With no place to go, no place to go, to dry her eyes. Broken inside. She's lost inside, lost inside.oh oh She's lost inside, lost inside.oh oh Ohhh... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Културно уметнички работници - Космонаут
јес да е ко заебанција напишана песнава, можам да се поврзам со првите неколку стиха блу браво за темава |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Игри без граници
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So what -Pink
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хмммм.....
Изменето од Lithium - 11.Март.2009 во 18:27 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Премногу сум комплициран за да ме опиши само една песна
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..две де
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nothing else matters
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdi si druga, od tebe slusnav nokta te zema za da te skrie
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма и за комплицираните има песна. Слушни ја оваа, ќе се препознаеш комплициран |
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех идиот како не ми текна.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех, па и ти, не си идиот Ама за идиотите не знам песна, ама знам книга |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |